SEL:n jäsenristeilylle lähdössä jo yli tuhat, mukana myös Anssi Kela, Oku Luukkainen ja Heli Sutela

SEL:n suurella jäsenristeilyllä Silja Europalla 2.-3.2.2019 esiintyvät uudella levyllään jälleen musiikkilistojen kärkeen noussut Anssi Kela, Radio Novan Retroperjantaista tuttu ysäri-DJ Oku Luukkainen ja muun muassa Kumman kaa -ohjelmaa tähdittänyt näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela.

Risteilyväkeä viihdyttävät myös rokin ja popin klassikoita soittava Phil Harmonic Band sekä Improvisaatioteatteri Neljäs Seinä. Selliläisetkin pääsevät lavalle laulamaan, sillä jäsenristeilyllä ratkaistaan SEL:n karaokemestaruus. Luvassa on myös humppatanssit, pubivisa, bingo, pokeriturnaus ja paljon muuta kivaa ohjelmaa. Sunnuntaina aamupäivällä on mahdollisuus käydä maissa Tallinnassa.

Jäsenristeilylle on tehty jo yli 1100 varausta.

– Nyt kannattaa toimia nopeasti ja varata oma paikka, tilaa laivalla on vielä noin 500 selliläiselle. Olemme rakentaneet ohjelman niin, että risteilyllä olisi jokaiselle jotakin hyvän porukan lisäksi, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen kertoo.

Ammattiosastot ovat lähteneet hienosti tukemaan risteilylle osallistuvia jäseniään. Monet osastot järjestävät maksuttoman yhteiskuljetuksen ja palauttavat osan risteilyn hinnasta jäsenilleen. Osa osastoista korvaa jopa kokonaan tai lähes kokonaan jäsentensä osallistumisen. Kaikkien kannattaa huomioida, että risteilyn hintaan sisältyy hyttipaikan ja ohjelman lisäksi buffet-illallinen ruokajuomineen.

Muutamat ammattiosastot ovat tehneet ryhmävarauksen, jolloin jäsenet ilmoittautuvat jäsenristeilylle ammattiosaston kautta. Muiden ammattiosastojen jäsenet tekevät hyttivarauksen itse suoraan SEL:n verkkosivujen kautta sen jälkeen, kun ovat keränneet hytillisen lähtijöitä kokoon. Saatavilla on myös yhden hengen hyttejä.

Jäsenristeily korvaa samalla ensi vuoden SEL:n Talvipäivät.
 

SEL:n jäsenristeilyn hinnat, ammattiosastojen tuet ja varaukset: www.selry.fi/risteily