SEL:n jäsenristeily odottaa Tallinkilta tietoa korvaavasta laivasta

SEL:n jäsenristeilyn laivan nimi on edelleen auki, sillä Silja Europa lähti majoituskäyttöön Alankomaihin.

SEL:n suuri jäsenristeily, joka piti järjestää 21.–22.1.2023 Helsingistä Tallinnaan risteilevällä Silja Europalla, odottaa parhaillaan Tallinkilta tietoa korvaavasta laivasta.

Tallink ilmoitti heinäkuun lopussa, että se vuokraa Silja Europan 20.8.2022 alkaen Alankomaihin ainakin seitsemäksi kuukaudeksi Ukrainan sodan pakolaisten majoituskäyttöön.

– Sopimuksemme mukaan Tallinkilla on oikeus halutessaan vaihtaa jäsenristeilymme alusta. Tiedotamme lisää heti kun saamme Tallinkilta tiedon uudesta laivasta, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen kertoo.

Närhisen mukaan jäsenristeilyn esiintyjät on jo vahvistettu ja nimet julkaistaan syksyllä toivottavasti samaan aikaan, kun tieto Silja Europan korvaavasta laivasta saadaan Tallinkilta.

Jo yli tuhat selliläistä on varannut paikkansa SEL:n suurelta jäsenristeilyltä 21.–22.1.2023. Noin puolet ammattiosastoista on tähän mennessä ilmoittanut tuestaan risteilylle osallistuville jäsenilleen. SEL:n jäsenet voivat ilmoittautua risteilylle osoitteessa www.selry.fi/risteily.