SEL:n jäsenhankintaviikoilla jäsenyyttä tarjotaan jokaiselle

SEL jäsenhankintaviikot alkoivat tänään elintarvikealan työpaikoilla. Tavoitteena on, että jäsenhankintaviikkojen aikana 30.10.-12.11.2017 SEL:n luottamusmiehet tarjoavat työpaikoilla liiton jäsenyyttä henkilökohtaisesti jokaiselle työntekijälle, joka ei vielä ole SEL:n jäsen.

– Tarkoitus on, että jäsenyyttä tarjotaan myös määräaikaisille, osa-aikaisille ja vuokratyöntekijöille sekä muiden liittojen ja kassojen jäsenille, jotka työskentelevät SEL:n työehtosopimuksella, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen kertoo.

Jäsenhankinnan vauhdittamiseksi liitto järjestää arvonnan, jonka palkintona on 1000 euron matkalahjakortti. Arvontaan voivat osallistua kaikki työpaikalla SEL:n työehtosopimuksella työskentelevät ihmiset eli liiton jäsenten lisäksi myös ne, jotka eivät ole vielä jäseniä. Arvontaan voi osallistua 31.12.2017 asti.

Pääluottamusmiehet voivat tilata liitosta arvontalipukkeita ja jäsenhankinnan tueksi muuta materiaalia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Jäsenhankintaviikot näkyvät myös sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Some-kampanjaan voi osallistua tykkäämällä tai jakamalla SEL:n postauksia somessa tai ottamalla kuvan työkaverin tai liiton uuden jäsenen kanssa ja postaamalla sen kuvassa olevien luvalla someen käyttämällä häshtägeinä #100syytäSEL ja #kuulunliittoon. Kaikkien kuvien postaajien kesken arvotaan jäsenhankintaviikkojen päätteeksi S-ryhmän lahjakortteja.