SEL:n jäsenhankintaviikoilla jaossa kaksi 750 euron matkalahjakorttia

SEL:n jäsenhankintaviikkojen tavoitteena on parantaa elintarvikealan työntekijöiden järjestäytymistä oman alan ammattiliittoon, mikä vahvistaa edunvalvontaa.

SEL:n jäsenhankintaviikkoja vietetään kaikilla elintarvikealan työpaikoilla 1.–30.11.2023 teemalla: Nyt jos koskaan tarvitaan liittoa!, sillä Orpon hallitus ajaa kovia heikennyksiä työntekijöiden oikeuksiin, työehtoehtoihin ja työttömyysturvaan.

Tavoitteena on, että SEL:n luottamusmiehet tarjoavat marraskuussa elintarvikealan työpaikoilla liiton jäsenyyttä henkilökohtaisesti jokaiselle työntekijälle, joka ei vielä ole SEL:n jäsen.

Jäsenhankinnan vauhdittamiseksi arvotaan kaksi 750 euron matkalahjakorttia. Arvontaan voi osallistua vuoden loppuun asti.

– Arvontaan voivat osallistua kaikki työpaikalla SEL:n työehtosopimuksella työskentelevät eli liiton jäsenten lisäksi myös ne, jotka eivät ole vielä jäseniä, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen kertoo.

Arvonnassa palkintona oleva matkalahjakortti on lain mukaan saajalleen veronalaista tuloa. SEL ilmoittaa lahjakortin voittajat tulorekisteriin ja lahjakortin arvo huomioidaan saajan tulona sen vuoden verotuksessa.

Jäsenhankintaa voivat työpaikoilla tehdä kaikki SEL:n jäsenet. Muutkin kuin luottamusmiehet voivat suositella ja tarjota liiton jäsenyyttä työkavereilleen. Kaikki uuden jäsenen liittoon hankkivat SEL:n jäsenet saavat kiitokseksi S-ryhmän 20 euron lahjakortin.


Lue lisää osoitteesta www.selry.fi/jasenhankintaviikot

Luottamusmiehet voivat tilata työpaikalle jäsenhankintaviikkojen arpalippuja ja muuta materiaalia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteesta www.selry.fi/materiaalitilaukset

Liity
jäseneksi