SEL:n jäsenhankintaviikoilla jaossa 1000 euron matkalahjakortti

SEL:n jäsenhankintaviikkoja vietetään elintarvikealan työpaikoilla 1.11.–31.12.2020 luottamusmiesten valintavuoden innoittamana teemalla ”Ammattiliitto ja luottamusmies ovat puolellasi”.

Tavoitteena on, että SEL:n luottamusmiehet tarjoavat marraskuussa työpaikoilla liiton jäsenyyttä henkilökohtaisesti jokaiselle työntekijälle, joka ei vielä ole SEL:n jäsen. Jäsenhankinnan vauhdittamiseksi arvotaan 1000 euron matkalahjakortti. Arvontaan voi osallistua vuoden loppuun asti.

– Arvontaan voivat osallistua kaikki työpaikalla SEL:n työehtosopimuksella työskentelevät eli liiton jäsenten lisäksi myös ne, jotka eivät ole vielä jäseniä, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen kertoo.

Lain mukaan arvonnassa palkintona oleva lahjakortti on saajalleen veronalaista tuloa. Liitto ilmoittaa lahjakortin voittajan nimen tulorekisteriin ja lahjakortin arvo huomioidaan saajan tulona sen vuoden verotuksessa.

Kaikki uuden jäsenen liittoon hankkivat SEL:n jäsenet saavat kiitokseksi S-ryhmän 20 euron lahjakortin.

Luottamusmiehet voivat tilata työpaikalle esitteitä ja arpalippuja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteesta www.selry.fi/materiaalitilaukset

Läs här på svenska: Resecheck värd 1000 euro delas ut under medlemsvärvningsveckorna