SEL:n jäsenhankintaviikoilla jaossa 1000 euron matkalahjakortti

SEL:n jäsenhankintaviikkoja vietetään elintarvikealan työpaikoilla 1.-30.11.2019 työsuojeluedustajien valintavuoden innoittamana teemalla ”Liiton jäsenenä parannat työehtojesi lisäksi työolojasi!”.

Tavoitteena on, että SEL:n luottamusmiehet tarjoavat marraskuussa työpaikoilla liiton jäsenyyttä henkilökohtaisesti jokaiselle työntekijälle, joka ei vielä ole SEL:n jäsen. Jäsenhankintaviikkojen vauhdittamiseksi arvotaan 1000 euron matkalahjakortti. Arvontaan voi osallistua vuoden loppuun asti.

– Arvontaan voivat osallistua kaikki työpaikalla SEL:n työehtosopimuksella työskentelevät eli liiton jäsenten lisäksi myös ne, jotka eivät ole vielä jäseniä, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen muistuttaa.

Lahjakortti on saajalleen veronalaista tuloa. Liitto ilmoittaa lahjakortin voittajan nimen verottajalle ja lahjakortin arvo näkyy saajan tulona sen vuoden veroilmoituksessa.

Kaikki SEL:n jäseneksi liittyvät ja liiton jäsenyyttä suositelleet osallistuvat lisäksi elektroniikkaliikkeen 300 euron lahjakortin arvontaan 31.12.2019. Uudet jäsenet osallistuvat arvontaan automaattisesti ja suosittelijat ilmoittautumalla osoitteessa www.selry.fi/suosittele.


Luottamusmiehet voivat tilata työpaikalle esitteitä ja arpalipukkeita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteesta www.selry.fi/materiaalitilaukset