SEL:n jäsenet on vakuutettu Turvassa

Tunnetko jäsenvakuutuksesi? Kaikki SEL:n jäsenet on vakuutettu Turvan järjestövakuutuksella SEL:n tapahtumissa ja järjestötehtävissä. Lisäksi työikäiset jäsenet ja opiskelijajäsenet on vakuutettu Turvan vapaa-ajan matkustajavakuutuksella.

SEL:n jäsenenä sinutkin on vakuutettu Vakuutusyhtiö Turvassa. Järjestövakuutus tuo turvaa, kun osallistut SEL:n järjestötehtäviin ja -tilaisuuksiin, esimerkiksi SEL:n Kesä- ja Talvipäiville, Suomessa tai ulkomailla. Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.

Jos olet työikäinen SEL:n jäsen tai opiskelijajäsen jäsenvakuutukseesi sisältyy lisäksi vapaa-ajan matkustajavakuutus, joka on voimassa Suomessa ja ulkomailla. Huomioithan, että vapaa-ajan matkustajavakuutus ei sisällä matkatavaravakuutusta. Tarkista siis ennen matkaa, kattaako esimerkiksi oma kotivakuutuksesi matkatavaroille sattuvat vahingot.

Matkavakuutuskorttisi kulkee kätevästi mukanasi, kun lataat kännykkääsi TaskuTurva-mobiilisovelluksen. Jos et voi ladata TaskuTurvaa, SEL:n jäsenkortti toimii matkavakuutuskorttinasi.

Tutustu jäsenvakuutuksesi ehtoihin ja tuoteselosteeseen osoitteessa www.turva.fi/sel.


Turva tarjoaa SEL:n jäsenille alennuksia vakuutuksista. Katso jäsenetusi osoitteesta www.turva.fi/sel.