SEL:n ay-koulutukset siirtyvät Murikka-opistoon 1.1.2020

SEL:n ay-koulutustoiminta siirtyy Kiljavan opistolta Murikka-opistoon 1.1.2020 alkaen. Murikka-opisto on Teollisuusliiton ylläpitämä työelämän kansanopisto, joka sijaitsee Teiskossa, Näsijärven rannalla reilun 35 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Opistolla on koulutusta myös Helsingissä Hakaniemessä.

Samaan aikaan SEL:n kanssa koulutustoimintansa Murikka-opistoon siirtää Paperiliitto, mikä tekee Murikasta todellisen teollisuuden työntekijöiden edunvalvonnan opiston, jossa eri ammattiliittojen työpaikkojen ja ammattiosastojen luottamushenkilöt oppivat uusia tietoja ja taitoja sekä jakavat kokemuksiaan ja osaamistaan toisilleen.

SEL:n jäsenilleen tarjoamien edunvalvonta- ja järjestökoulutusten tarjonta lisääntyy jonkin verran. Yksityiskohtainen kurssikalenteri valmistuu loppusyksystä, jonka jälkeen SEL tiedottaa vuoden 2020 koulutuksista luottamushenkilöilleen ja kaikille jäsenilleen.

Murikka-opiston ja Kokoushotelli Murikanrannan tilat ovat erinomaisessa kunnossa, sillä ne ovat juuri läpikäyneet kolme vuotta kestäneen 18 miljoonan euron remontin ja peruskorjauksen.

SEL:n toisena koulutusyhteistyökumppanina jatkaa KSL-opintokeskus.