SEL:n aluetoimistot suljetaan sekä tapahtumat ja ulkomaanmatkat perutaan 31.5.2020 asti

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on päättänyt varotoimenpiteistä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi:

SEL:n tapahtumat ajalla 16.3.-31.5.2020 perutaan.

SEL:n kurssit Murikka-opistolla ja Kiljavan opistolla on peruttu ainakin 30.4.2020 asti.

SEL:n ammattiosastot ja aluejärjestöt ovat itsenäisiä yhdistyksiä, jotka päättävät itse kokoustensa ja tapahtumiensa peruuttamisesta, mutta SEL suosittelee, että muita tapahtumia kuin aivan välttämättömiä kokouksia ei järjestettäisi 31.5.2020 asti.

Suomen hallituksen suositus on, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan 31.5.2020 saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä.

SEL:n aluetoimistot suljetaan muilta kuin liiton henkilöstöltä maanantaista 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Aluetoimistot suljetaan varotoimenpiteenä työttömyysturvaneuvonnan turvaamiseksi. Jäsenpalvelua ei toistaiseksi anneta kasvokkain aluetoimistoilla tai keskustoimistolla, mutta jäseniä palvellaan normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse. Aluetoimistojen tiloissa ei myöskään järjestetä jäsenten kokouksia tai muita tapahtumia toistaiseksi.

Toivomme, että työttömät ja lomautetut jäsenet lähettävät ansiopäivärahahakemuksensa työttömyyskassaan sähköisesti eAsioinnin kautta. eAsioinnin kautta voi myös lähettää viestejä työttömyyskassalle.

SEL:n jäsenten kaikki ulkomaan edustusmatkat, kokoukset ja koulutukset perutaan toistaiseksi. Myös SEL:n henkilöstön kaikki ulkomaan työmatkat perutaan toistaiseksi. Kielto koskee myös Tallinnaan ja Tukholmaan suuntautuvia risteilyjä.
 

På svenska: SEL:s distriktskontor stängs och evenemang och utlandsresor inhiberas fram till 31.5.2020

In English: SEL’s regional offices will close and events and trips abroad will be cancelled until 31.5.2020


Seuraa tiedotustamme osoitteessa www.selry.fi/korona


Jos sairastut tai joudut karanteeniin koronaviruksen takia

Jos sinut lomautetaan koronaviruksen takia

SAK:n vastauksia kysymyksiin koronavirukseen varautumisesta ja sairastumisesta