SEL mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä, jolla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä

Hyvä Joulumieli -keräyksellä annetaan vähävaraisille perheille 70 euron lahjakortteja jouluruokaan.

SEL on lahjoittanut tänäkin vuonna 1500 euroa Hyvä Joulumieli -keräykseen, joka jakaa vähävaraisille lapsiperheille 70 euron lahjakortteja, joilla perheet voivat ostaa ruokaa joulupöytäänsä.

Lahjakortin saajilla on taloudellisesti tiukkaa esimerkiksi pienituloisuuden, työttömyyden, yksinhuoltajuuden, ylivelkaantumisen tai sairauden vuoksi. Suomessa 129 000 lapsen ja nuoren perhe joutuu elämään päivittäin minimibudjetilla.

Tämän vuoden keräystavoite on 1,5 miljoonaa euroa, jolla saadaan jaettua 70 euron arvoisia ruokalahjakortteja 21 000 perheelle.

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään nyt jo 26. kerran ja vuosien aikana vähävaraisille lapsiperheille on jaettu yhteensä 337 500 lahjakorttia. Keräyksen järjestävät Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto yhdessä Ylen kanssa. Keräysaika on 17.11.–24.12.2022.


Voit osallistua Hyvä Joulumieli -keräykseen osoitteessa www.hyvajoulumieli.fi.


Kuvassa ovat SEL:n Itä-Suomen aluesihteeri Veijo Kukkonen ja toimistonhoitaja Rainer Kettunen, jotka lahjoittivat tänä vuonna myös aluetoimiston joulukorttirahat Hyvä Joulumieli -keräykseen.