SEL hakee tilinpäätöstaitoista pääkirjanpitäjää

Haemme palvelukseemme ammattitaitoista pääkirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, joka alkaa 6.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Pääkirjanpitäjän pääasiallinen työntekopaikka on keskustoimistomme Helsingissä Itä-Pasilassa.

Pääkirjanpitäjänä vastaat järjestömme kirjanpidosta ja laadit kuukausiraportit, veroilmoitukset sekä talousarviot ja tilinpäätökset. Olet tiimityökykyinen taloushallinnon ammattilainen, joka haluaa kehittää taloushallinnon prosesseja ja omaa osaamistaan. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvät tietotekniset valmiudet sekä kokemusta taloushallinnon ohjelmista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sitoutuneessa porukassa sekä hyvät työsuhteen ehdot.

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on SAK:lainen 30 000 jäsenen ammattiliitto, joka toimii elintarvikealan työntekijöiden työehtojen ja työolojen parantamiseksi. SEL neuvottelee elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimukset, valvoo jäsentensä oikeuksia ja kouluttaa edunvalvontaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään maanantaina 1.3.2021 kello 16 mennessä osoitteeseen juha.kannisto@selry.fi.

Jos sinulla on kysyttävää, lisätietoja pääkirjanpitäjän tehtävästä antaa talouspäällikkö Juha Kannisto, p. 044 308 1011.