SEL hakee palvelukseensa tiedottaja-toimittajaa

Haemme palvelukseemme tiedottaja-toimittajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2017 alkaen SEL:n keskustoimistoon Helsinkiin Itä-Pasilaan.

Olet viestinnän moniosaaja, kirjoitat ja valokuvaat, sinulta syntyvät jutut Elintae-lehteen ja erilaiset tekstit verkkoon, tiedotteisiin, oppaisiin ja esitteisiin. Sinulla on kokemusta verkkojulkaisujärjestelmistä ja tunnet sosiaalista mediaa. Hallitset erinomaisesti suomen kielen, ruotsin ja englannin kielen taidosta on etua.

Sinulla on hyvän viestijän ominaisuudet: otat asioista selvää, olet tarkka ja huolellinen etkä pelkää työtä. Osaat organisoida ja kehittää työtäsi, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä työskentelet tuloksekkaasti niin itsenäisesti kuin tiimin jäsenenä. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät. Ammattiyhdistys- ja järjestötoiminnan tuntemuksesta sekä graafisen suunnittelun osaamisesta on hyötyä.

Tarjoamme mielekkään työn ay-liikkeessä ja mukavan työyhteisön. SEL on SAK:lainen 33 000 jäsenen ammattiliitto, joka toimii elintarvikealan työntekijöiden työehtojen ja työympäristön parantamiseksi.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja muutama työnäyte kirjoittamistasi teksteistä 11.8.2017 klo 16 mennessä sähköpostilla SEL:n puheenjohtaja Veli-Matti Kuntoselle osoitteeseen veli-matti.kuntonen @ selry.fi. Todistusjäljennöksiä ei tarvitse lähettää.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Karoliina Öystilä, p. 040 508 2580.