Perehdyttäminen ja työnopastus TTK:n elintarvikealan ajankohtaispäivän aiheena 14.3.2017

Työturvallisuuskeskus TTK järjestää 14.3.2017 Tampeereella elintarvikealan ajankohtaispäivän, jonka aiheena on Perehdyttäminen ja työnopastus – avain työturvalliseen työhön elintarvikealalla.

Tapahtumassa jaetaan tietoa ja hyviä käytäntöjä perehdyttämisestä ja työnopastuksesta sekä annetaan eväitä kehittämistoiminnan käynnistämiseksi elintarviketeollisuudessa. Jaossa on myös hyviä työpaikkaesimerkkejä perehdyttämisestä ja työnopastuksesta sekä niiden kehittämisestä.

Ajankohtaispäivä on tarkoitettu elintarvikealan työsuojeluhenkilöstölle, työterveyshuollolle, yritysjohdolle, esimiehille sekä muulle henkilöstölle. Työntekijöiden työsuojeluedustajien kannattaa sopia työnantajansa kanssa osallistumisestaan niin, että työnantaja maksaa osallistumismaksun ja mahdolliset matkakulut.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan TTK:n verkkosivujen kautta viimeistään 12.2.2017.
Liity
jäseneksi