Ole kuin Marja. Ole liitossa.

Oletko jo nähnyt SEL:n videon, jossa seurataan rovaniemeläisen leipuri-kondiittori Marjan päivää? Videosta selviää, miksi jokaisen on hyvä olla liitossa.

Helmikuun puolessa välissä julkaistua rovaniemeläisen leipuri-kondiittori Marjan päivästä kertovaa videota on katsottu Facebookissa reilussa kuukaudessa jo lähes 13 000 kertaa. Hauska video tempaa katsojan mukaansa ja sisältää tärkeän viestin: jokaisen työntekijän on hyvä olla oman alan ammattiliiton jäsen.

– Ammattilainen kuuluu ammattiliittoon. Liittoon kuulumalla arvostat itseäsi ja työkavereitasi sekä huolehdit, ettei palkkoja ja muita työehtoja poljeta. Kun olet liiton jäsen, voit huoletta keskittyä töihisi, sillä tiedät, että liiton tuki ja turva ovat takanasi, SEL:n järjestötoimitsija Minttu Sillanpää sanoo.

SEL:n jäsenyys on jokaiselle elintarvikealan työntekijälle paras valinta. Pelkällä työttömyyskassan jäsenyydellä ei työelämässä pitkälle pötkitä ja jokaisen työntekijän kannattaa kuulua siihen ammattiliittoon, joka neuvottelee oman alan työehtosopimuksen. Vain liiton jäsenenä saat tietoa, tukea, turvaa ja muita jäsenetuja.

Jokaisen elintarvikealan työntekijän etu on, että kaikki työpaikalla kuuluvat oman alan ammattiliittoon. Mitä useampi alan työntekijä on SEL:n jäsen, sitä enemmän liitolla ja luottamusmiehellä on voimaa neuvotella palkoista ja muista työehdoista työnantajan kanssa.

Sinä olet liiton jäsenenä paras henkilö suosittelemaan työkaverillesi liiton jäsenyyttä. Puhuthan siis SEL:n jäsenyydestä työkavereidesi kanssa ja huolehdithan, että hekin kuuluvat liittoon.

Saat SEL:ltä kiitokseksi 20 euron S-ryhmän lahjakortin, kun hankit uuden jäsenen liittoon.

Video on Tuotantoyhtiö Vimma Oy:n tuotantoa ja se on tehty yhteistyössä Vakuutusyhtiö Turvan kanssa. Tutustu SEL:n jäsenvakuutuksiin ja Turvan jäsenetuihin SEL:n jäsenille.

Video löytyy YouTuben lisäksi SEL:n sosiaalisen median kanavilta ja www.selry.fi/videot.

Jos et ole vielä SEL:n jäsen, liity nyt!