Neuvottelutulos elintarvikealan työntekijöiden uusista työehtosopimuksista

SEL:n ja ETL:n hallinnot käsittelevät tänään neuvottelutuloksen elintarvikealan työntekijöiden uusiksi työehtosopimuksiksi.

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ja Elintarviketeollisuusliitto ETL ovat tänään saavuttaneet neuvottelutuloksen elintarvikealan työntekijöiden uusiksi työehtosopimuksiksi.

SEL:n liittovaltuusto päättää tänään neuvottelutuloksen hyväksymisestä.

Jos molempien osapuolten hallinnot hyväksyvät maanantaina neuvottelutuloksen, elintarvikealan työntekijöiden uudet työehtosopimukset ovat syntyneet.

SEL ja ETL aloittivat keskiviikkona 11.1.2023 neuvottelut viidestä yleissitovasta työehtosopimuksesta: leipomoalan, liha-alan, meijerialan, teollisuuden sekä panimo- ja virvoitusjuoma-alan työntekijöiden työehtosopimuksista, jotka olivat voimassa sunnuntaihin 12.2.2023 asti.

Lue lisää tes-uutisia osoitteesta www.selry.fi/tes

Liity
jäseneksi