Markus Forslund siirtyy SEL:n palkkasihteeriksi

Markus Forslund siirtyy kahdeksi vuodeksi SEL:n Pohjanmaan aluesihteerin tehtävästä palkkasihteeriksi.

SEL:n liittohallitus on tänään valinnut SEL:n Pohjanmaan aluesihteeri Markus Forslundin, 57, SEL:n palkkasihteeriksi. Tehtävä on kahden vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus, joka avautui, kun palkkasihteeri Ari Huuki jää toukokuun alusta kahdeksi vuodeksi opintovapaalle.

– Kiitos luottamuksesta. Olen kiitollinen tästä saamastani mahdollisuudesta päästä tekemään uutta tärkeää työtä liitossa jäsenten hyväksi. Tulossa on Orpon hallituksen toimien lisäksi elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimusneuvottelut, joten mielenkiintoisia töitä ja uutta opittavaakin riittää varmasti, Markus Forslund sanoo.

Palkkasihteeri työskentelee SEL:n sopimusosastolla. Hän on SEL:n työehtosopimusneuvottelukunnan jäsen ja edustaa liittoa erilaisissa yhteistyökumppaneiden työryhmissä. Palkkasihteerin työtehtäviin kuuluvat muun muassa työsuhdeneuvonta, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinta sekä työehtosopimus- ja erimielisyysneuvottelut.

Forslundin siirryttyä kahdeksi vuodeksi töihin SEL:n sopimusosastolle, SEL:n liittohallitus päätti laittaa auki SEL:n Pohjanmaan aluesihteerin kahden vuoden määräaikaisen työtehtävän. Liittohallitus valitsee aluesihteerin sijaisen toukokuussa.

Liity
jäseneksi