Marja Karuaho SEL:n Kaakkois-Suomen toimistonhoitajaksi

Suomen Elintarviketyöläisten Liiton hallitus valitsi torstaina SEL:n Kaakkois-Suomen aluetoimiston uudeksi toimistonhoitajaksi lahtelaisen Marja Karuahon, 44.

Karuaho on työskennellyt Hartwallilla laitehuoltajana vuodesta 2012, ja panimoalalla hän on ollut töissä vuodesta 2006. Karuaholla on työkokemusta myös asiakaspalvelutehtävistä kaupanalalta ja ravintola-alalta. Koulutukseltaan Karuaho on markkinointimerkonomi.

Karuaholla on kuuden vuoden kokemus työpaikan ja ammattiosaston luottamustehtävistä, joissa toimiessaan hän on opiskellut edunvalvontaa ja järjestötoimintaa liiton kursseilla. Tällä hetkellä Karuaho on työpaikallaan osaston luottamusmies sekä Päijät-Hämeen Elintarviketyöntekijöiden ammattiosasto 047:n johtokunnan jäsen. Hän on myös SEL:n Kaakkois-Suomen aluejärjestön hallituksen jäsen sekä liiton työympäristöjaoston jäsen.

Toimistonhoitajan työtehtäviin kuuluvat jäsenpalvelu jäsenyys- ja työttömyysturva-asioissa sekä muun muassa erilaiset tapahtumajärjestämisen ja tiedottamisen tehtävät.

Karuaho aloittaa työt liitossa maanantaina 6.5.2019.

– Olen iloinen valinnastani ja odotan innolla työskentelyä aluetoimistolla liiton jäsenten kanssa. Edeltäjäni Jorman saappaat ovat isot, mutta teen parhaani täyttääkseni ne. Uuden oppimista on edessä paljon, mutta luottamustehtäväni ja koulutukseni antavat onneksi hyvän pohjan toimistonhoitajan työhön. Osa Kaakkois-Suomen aktiiveista on jo tuttuja ja on hienoa saada tutustua loppuihinkin. Odotan myös, että pääsen kehittämään alueen toimintaa yhdessä aktiivien kanssa, Marja Karuaho sanoo.