Lomaile jäsenetuhintaan SEL:n kesäpaikassa Koivikkorannassa

Ovatko kesäsuunnitelmasi vielä osittain auki? Lähde lomailemaan tänä kesänä SEL:n kesäpaikkaan Koivikkorantaan Kangasniemelle! Juhannusviikonloppu on jo täyteen varattu ja sen jälkeisinä neljänä viikkona on vapaana enää muutamia mökkejä, mutta muuten on vielä hyvin tilaa.

Tutustu Koivikkorantaan ja edullisiin jäsenetuhintoihin osoitteessa www.selry.fi/koivikkoranta ja tee varaus tai kysy peruutuspaikkoja numerosta 040 722 1182. Monet SEL:n ammattiosastot tukevat jäsentensä lomailua Koivikkorannassa, jolloin saat alennusta jo valmiiksi edullisista jäsenetuhinnoista. Kysy lisää omasta ammattiosastostasi.

Jos olet Facebookissa, liity myös Koivikkorannan omaan Facebook-ryhmään, jossa kysytään ja keskustellaan Koivikkorannasta, jaetaan kuvia ja tunnelmia, annetaan palautetta ja kehittämisideoita sekä kerrotaan vinkkejä. Mökkivaraukset ja peruutukset tehdään puhelimitse. Facebook-ryhmään voivat liittyä kaikki Koivikkorannan ystävät, vanhat ja tulevat lomailijat osoitteessa SEL:n Koivikkoranta.