Lomaile jäsenetuhintaan SEL:n kesäpaikassa Koivikkorannassa

Ovatko kesäsuunnitelmasi vielä auki? Lähde lomailemaan tänä kesänä SEL:n kesäpaikkaan Koivikkorantaan Kangasniemelle! Juhannusviikolla ja heinäkuun toisella viikolla kaikki mökit varattu on jo varattu, mutta asuntoauto ja -vaunupaikkoja on edelleen vapaana. Heinäkuun muina viikkoina on vapaana enää muutamia mökkejä, mutta muuten Koivikkorannassa on vielä hyvin tilaa.

Tutustu Koivikkorantaan ja edullisiin jäsenetuhintoihin osoitteessa www.selry.fi/koivikkoranta ja tee varaus tai kysy peruutuspaikkoja numerosta 040 722 1182. Monet SEL:n ammattiosastot tukevat jäsentensä lomailua Koivikkorannassa, jolloin saat alennusta jo valmiiksi edullisista jäsenetuhinnoista. Kysy lisää omasta ammattiosastostasi.

Jos olet Facebookissa, liity myös Koivikkorannan omaan Facebook-ryhmään, jossa kysytään ja keskustellaan Koivikkorannasta, jaetaan kuvia ja tunnelmia, annetaan palautetta ja kehittämisideoita sekä kerrotaan vinkkejä. Facebook-ryhmään voivat liittyä kaikki Koivikkorannan ystävät, vanhat ja tulevat lomailijat osoitteessa SEL:n Koivikkoranta. Muistathan, että varauksia ja peruutuksia voi tehdä vain puhelimitse numerossa 040 722 1182.