Liity nyt liittoon tai hanki uusi jäsen, voit voittaa 150 euron hotellilahjakortin

SEL:n jäsenhankintaviikot näkyvät elintarvikealan työpaikoilla marraskuussa teemalla ”Tes-neuvottelut tulevat! Oletko valmis?”. Nyt on oikea hetki hoitaa omat ja työkavereiden jäsenyysasiat kuntoon.

Elintarvikealan työntekijöiden nykyiset työehtosopimukset ovat voimassa 31.1.2023 asti. Jokaisella työpaikalla onkin nyt tärkeää valmistautua tuleviin työehtosopimusneuvotteluihin laittamalla työntekijöiden liiton jäsenyysasiat kuntoon:

1. Liity oman alasi ammattiliittoon, ellet ole jo jäsen. Huolehdi myös, että kaikki työkaverisikin kuuluvat liittoon.

2. Tarkista, että työpaikkasi ja yhteystietosi ovat oikein SEL:n jäsenrekisterissä ja lisää tilinumerosi jäsentietoihisi lakkoavustuksen maksamista varten osoitteessa www.selry.fi/easiointi.

Jäsenhankinnan vauhdittamiseksi arvomme kaikkien ajalla 1.9.–30.11.2022 SEL:n jäseneksi liittyneiden uusien jäsenten ja heidät jäseneksi hankkineiden kesken kymmenen 150 euron kylpylähotellilahjakorttia. Lahjakortin voittaja saa valita mihin hotelliin hän haluaa lahjakortin.

Kaikki 1.9.–30.11.2022 SEL:n jäseneksi liittyneet uudet jäsenet osallistuvat hotellilahjakorttien arvontaan automaattisesti.

Jäsenhankkija osallistuu hotellilahjakortin arvontaan ja saa lisäksi S-ryhmän 20 euron lahjakortin vain, jos hänen nimensä on lisätty uuden jäsenen sähköisen liittymislomakkeen suosittelija-kohtaan. Paperilomakkeessa, jossa kohtaa ei ole, suosittelijan nimi kirjoitetaan lomakkeen yläreunaan. Tietoa ei voi ilmoittaa jälkikäteen. Yhdellä uudella jäsenellä voi olla vain yksi suosittelija.


SEL:n pääluottamusmies tai yhdyshenkilö, tilaa tästä jäsenhankintamateriaalia työpaikalle