Lähde SEL:n Talvipäiville ja Suvi Teräsniskan keikalle Ouluun

SEL:n Talvipäivät Oulussa huipentuvat Suvi Teräsniskan yksityiskeikkaan, joka on ilmainen SEL:n jäsenelle ja seuralaiselle.

SEL:n Talvipäiviä juhlitaan 15.–17.3.2024 Oulussa, jossa syödään soppaa ja kisaillaan lauantaina päivällä toritapahtumassa sekä keilahallissa. Ennen iltabileitä ohjelmassa on myös karaokepäivätanssit sekä illallinen.

Lauantai-illalla SEL:n Talvipäivien bileissä meille esiintyy yksityiskeikalla Suvi Teräsniska. Voit ottaa Suvi Teräsniskan keikalle ja Talvipäivien iltabileisiin mukaasi ilmaiseksi myös seuralaisen, jonka ei tarvitse olla SEL:n jäsen, kunhan hän on yli 18-vuotias. Iltabileet ja keikka ovat SEL:n jäsenelle ja seuralaiselle ilmaiset.

Jos olet Oulussa jo perjantaina, tule kello 19–22 SEL:n Talvipäivien etkoille Heidi’s Bier Bariin, jossa on selliläisen seuran lisäksi elävää musiikkia ja tietovisa.

SEL:n Talvipäiville osallistuvat SEL:n jäsenet saavat lahjaksi hienon SEL:n pipon.

Monet ammattiosastot tukevat jäsentensä osallistumista SEL:n Talvipäiville. Seuraa oman ammattiosastosi tiedotusta. Jos ammattiosastosi järjestää ryhmämatkan, ilmoittaudu Talvipäiville ammattiosastosi ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää SEL:n Talvipäivistä, katso Radisson Blu Oulun majoitushinnat ja varaa nyt paikkasi talven parhaisiin bileisiin osoitteessa www.selry.fi/talvipaivat.

Liity
jäseneksi