Kuulutsä muuten liittoon?

SEL:n uusi video kertoo, miksi jokaisen työntekijän kannattaa olla liiton jäsen. Haluamme myös muistuttaa, että jokainen SEL:n jäsen on liiton paras jäsenhankkija.

SEL:n jäsenyys on jokaiselle elintarvikealan työntekijälle paras valinta. Pelkällä työttömyyskassan jäsenyydellä ei työelämässä pitkälle pötkitä ja jokaisen työntekijän kannattaa kuulua siihen ammattiliittoon, joka neuvottelee oman alan työehtosopimuksen. Vain liiton jäsenenä saat tietoa, tukea, turvaa ja muita jäsenetuja.

Jokaisen elintarvikealan työntekijän etu on, että kaikki työpaikalla kuuluvat oman alan ammattiliittoon. Sinä olet paras henkilö suosittelemaan työkaverillesi liiton jäsenyyttä. Puhuthan siis SEL:n jäsenyydestä työkavereidesi kanssa ja huolehdithan, että hekin kuuluvat liittoon.

– Kiitos, kun suosittelet liiton jäsenyyttä työkaverillesi. Mitä useampi elintarvikealan työntekijä on SEL:n jäsen, sitä enemmän liitolla on voimaa neuvotella palkoista ja muista työehdoista työnantajien kanssa, SEL:n järjestötoimitsija Minttu Sillanpää sanoo.

Saat SEL:ltä kiitokseksi 20 euron S-ryhmän lahjakortin, kun hankit uuden jäsenen liittoon.

Videon on tehnyt Tuotantoyhtiö Vimma Oy.

Video löytyy YouTuben lisäksi SEL:n sosiaalisen median kanavilta ja www.selry.fi/videot.

Jos et ole vielä SEL:n jäsen, liity nyt!