Koivikkorantaan ehtii vielä lomailemaan syyskuussakin

SEL:n jäsenet ovat lomailleet ahkerasti liiton kesäpaikassa Koivikkorannassa. Syyskuussa Koivikkorannassa on vielä hyvin vapaana mökkejä.

SEL:n jäsenten kesäpaikalla Koivikkorannalla on jälleen yksi menestyksekäs kesä takanaan. Kangasniemellä Etelä-Savossa sijaitseva Koivikkoranta on auki ja lomalaisten käytössä tänä vuonna 1.10.2023 asti.

– Kesä polkaistiin vauhdikkaasti käyntiin SEL:n motoristien kokoontumisajoilla ja SEL:n lasten leirillä kesäkuun alussa, ja sen jälkeen vilinää on riittänyt aivan elokuun lopun päiville asti, kertoo Koivikkorannan vastaava hoitaja Minna Ylönen.

Koivikkorannassa on 11 mökkiä sekä alue asuntoautoille, asuntovaunuille sekä telttailuun. Mökkeihin mahtuu majoittumaan jopa seitsemän hengen porukka ja uusimpaan mökkiin eli Villa Lääminkiin kahdeksan henkeä. Mökkien hiljattain uudistetut isot ulkoterassit antavat mukavasti lisätilaa oleiluun.

Heinäkuussa Koivikkorannan mökkien täyttöaste oli noin 97 %.

– Tuo muutaman prosentin vaje johtui äkillisestä, yhteen mökkiin kohdistuneesta viikon peruutuksesta, mutta muuten oli tupa täynnä. Myös karavaanarialueella on viihtynyt väkeä tasaisesti, ja kesäkuussa oli telttailijoitakin, Ylönen kertoo.

Koulujen alkamisen jälkeen elokuun puolivälistä kesäpaikan varaukset tyypillisesti lyhenevät täysistä viikoista muutaman päivän mittaisiksi.


Kantarellifanien unelmakesä

Kesäpaikan hoitaja Minna Ylöselle Koivikkorannasta tullut palaute on ollut pelkästään positiivista.

Tälle lomakaudelle esimerkiksi laituria uudistettiin, mökit saivat uuden maalipinnan ja SUP-lautoja hankittiin lisää. Lisäksi on Ylösen mukaan tehty paljon peruskunnossapitoa, mikä ei välttämättä näy mitenkään ulospäin käyttäjille, kuten lämminvesivaraajan vaihto.

Moni lomalainen on nauttinut paikan luonnonantimista muun muassa mustikoita, kantarelleja ja mustia torvisieniä keräten. Kantarelleja havittelevat ovat voineet löytää niitä ihan pihapiiristä metsään poistumatta. Myös puolukoiden poiminta alkaa olla ajankohtaista. Ylönen antaa mielellään vinkkejä otollisista keräyspaikoista niistä kiinnostuneille. Lääminki-järveltä on noussut kuhaa, haukia ja isoja ahvenia.

– Eräs lomalainen ilahdutti muita lomalaisia jakelemalla pyydystämiään kuhia toisille. Ainoastaan sää olisi voinut olla parempi, mutta sille emme mekään mitään mahda.

Tänäkin kesänä Koivikkorannassa on lomaillut sekä vanhoja tuttuja että useita ensikertalaisia.

– Jotkut heistä ovat tulossa uudelleen tänne jo tänä syksynä, Ylönen iloitsee.

Koivikkorannassa on hyvin tilaa lomailla vielä syyskuussa. Ensi kesälle varauksia aletaan ottaa vastaan ensi keväällä.


Tutustu Koivikkorantaan osoitteessa www.selry.fi/koivikkoranta. Tiedustelut ja varaukset, p. 040 722 1182.

Liity
jäseneksi