Kari Salminen SEL:n Kaakkois-Suomen aluesihteeriksi

SEL:n liittohallitus valitsi eilen Kaakkois-Suomen uudeksi aluesihteeriksi Kari Salmisen, joka työskentelee lihanleikkaajana ja pääluottamusmiehenä Atrian Kauhajoen tuotantolaitoksella.

Kari Salminen, 44, on toiminut viimeiset kaksi vuotta pääluottamusmiehenä Kauhajoen Atrialla, jossa hän on ollut töissä vuodesta 2013. Sitä ennen Salminen työskenteli Atrian Kuopion tuotantolaitoksella vuodesta 1993 sen sulkemiseen asti, mistä viimeiset seitsemän vuotta myös osaston luottamusmiehen ja pääluottamusmiehen tehtävissä. Salmisella on kokemusta myös ammattiosaston ja liiton luottamustehtävistä. Tällä hetkellä hän on Kauhajoen Elintarviketyöläisten ammattiosasto 099:n johtokunnan jäsen ja sihteeri sekä SEL:n liittohallituksen jäsen.

– Olen innoissani ja motivoitunut uusiin haasteisiin ja työtehtäviin. On hienoa päästä käyttämään luottamusmiehenä hankittua osaamista liiton edunvalvontatehtävissä jäsenten hyväksi, Salminen toteaa.

Salminen aloittaa aluesihteerin työssä helmikuussa. Nykyinen Kaakkois-Suomen aluesihteeri Eija Rantanen siirtyy SEL:n Häme-Keski-Suomen aluetoimistolle, josta aluesihteeri Anne Järvinen jää eläkkeelle maaliskuun alusta.