Jo yli tuhat on lähdössä SEL:n jäsenristeilylle, mukana ovat myös Dingo ja Oku Luukkainen

SEL:n suurella jäsenristeilyllä meitä viihdyttävät Dingo ja DJ Oku Luukkainen. Jos et ole vielä varannut paikkaasi, se kannattaa tehdä nyt heti, ettet jää rannalle!

SEL:n suuren jäsenristeilyn ajankohta siirtyi viikolla eteenpäin ja samalla reitti ja laiva vaihtuivat. SEL:n suuri jäsenristeily on 28.–29.1.2023 Baltic Princessillä, joka lähtee Turusta Kapellskäriin lauantaina 28.1.2023 kello 18.30 ja on takaisin Turussa sunnuntaina 29.1.2023 kello 16.30.

Selliläisiä jäsenristeilyllä viihdyttävät Dingo ja DJ Oku Luukkainen. Dingon suurimmat hitit 1980-luvulta nostattavat varmasti laivalla juhlakansan tunnelmaa, onhan kyseessä suomalaisen rockmusiikin historian yksi kaikkien aikojen suosituimmista yhtyeistä.

Ahkerasti ympäri Suomea keikkaileva Oku Luukkainen tunnetaan ysärimusiikin suurlähettiläänä ja suosittuna DJ-artistina sekä radiojuontajana. Oku Luukkainen esiintyi myös SEL:n edellisellä jäsenristeilyllä vuonna 2019 ja hän oli monen jäsenristeilylle toivoma artisti tälläkin kertaa.

Koko risteilyohjelma julkaistaan lähempänä jäsenristeilyä.

Risteilyn ajankohtaa ja reittiä jouduttiin muuttamaan, sillä Tallink vuokrasi Silja Europan Alankomaihin, eikä pystynyt järjestämään jäsenristeilylle korvaavaa laivaa samalle ajankohdalle ja Helsinki–Tallinna-reitille.

– Pahoittelemme muutoksista jäsenillemme aiheutuvaa haittaa, mutta olemme iloisia, että jäsenristeilymme toteutuu ja pääsemme kokoontumaan isolla selliläisten porukalla tammikuussa, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen sanoo.

Jäsenristeilylle aiemmin tehdyt varaukset siirtyivät automaattisesti uuteen ajankohtaan ja laivaan. Jäsenristeilyn hintoihin muutokset eivät vaikuttaneet, ne pysyvät samoina. Jos uusi ajankohta tai lähtöpaikka ei sovi, varauksen voi vielä tässä vaiheessa perua maksutta sähköpostilla tulleiden ohjeiden mukaisesti.

Jo yli tuhat selliläistä on varannut paikkansa SEL:n suurelta jäsenristeilyltä ja yli puolet ammattiosastoista on jo ilmoittanut tuestaan risteilylle osallistuville jäsenilleen. Ennen kuin varaat risteilysi, tarkista omasta ammattiosastostasi, onko ammattiosastosi tehnyt ryhmävarauksen, jolloin ilmoittaudut risteilylle ammattiosastosi kautta.

Tällä hetkellä vapaana on enää B3-, B4- ja E2-hyttejä, mutta on mahdollista, että muitakin hyttejä vapautuu vielä lähempänä jäsenristeilyn ajankohtaa myyntiin.

Risteilyllä ei ole mahdollisuutta nousta maihin Ruotsissa. Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse risteilylle passia, mutta henkilöllisyys on tarvittaessa voitava todistaa.


Lue lisää ja varaa paikkasi: www.selry.fi/risteily