Jaksaminen koetuksella? Lähde selliläisten hyvinvointipäiville

Onko jaksamisesi koetuksella arjessasi? Selliläisten hyvinvointipäivillä 17.–18.9.2022 on vielä muutama paikka vapaana.

Jos jaksamisesi on koetuksella arjessasi, lähde selliläisten porukalla pohtimaan keinoja oman jaksamisen parantamiseen arjessa. Selliläisten hyvinvointipäivillä, jotka ovat 17.–18.9.2022 Murikka-opistolla Tampereella, on vielä muutama paikka vapaana. Toimi nopeasti, sillä ilmoittautumisaika päättyy 12.8.2022.

Viikonlopun aikana tutkimme yhdessä valtasuhteita ja niiden aiheuttamaa stressiä. Kokeilemme keinoja, jotka helpottavat stressinhallintaa arjessa. Opit tunnistamaan hyvän ja huonon stressin aiheuttajia omassa elämässäsi. Kurssilla heittäydymme, nauramme ja vahvistumme yhteisen tekemisen kautta.

Kurssi on SEL:n jäsenille maksuton, sisältäen ohjelman, majoituksen ja ruokailut sekä matkakulut kotoa kurssipaikalle ja takaisin. Toimi nopeasti ja ilmoittaudu viimeistään 12.8.2022 mennessä SEL:n koulutussihteeri Jaana Saaraselle: jaana.saaranen@selry.fi tai 050 379 9269.


Kuvassa: Murikka sijaitsee upealla ja rauhallisella paikalla Näsijärven rannalla Teiskossa Tampereella. Murikka-opiston rinnalla toimii hotelli- ja ravintolatoiminnasta vastaava Murikanranta.