Hyödynnä SEL:n jäsenille maksuttomat KSL:n koulutukset

SEL tarjoaa tänäkin vuonna jäsenilleen mahdollisuuden hankkia KSL:n koulutuksista lisää edunvalvonnassa ja järjestötoiminnassa hyödyllisiä tietoja ja taitoja. Koulutukset ovat SEL:n jäsenille maksuttomia, SEL maksaa koulutuksen osallistumismaksun. Mahdollisiin matka- tai majoituskuluihin jäsen voi hakea tukea omasta ammattiosastostaan.

Ryhmän ohjaaminen
Opit ohjaamaan ryhmää kohti tavoitteita, hyödyntämään erilaisia rooleja, tukemaan vuorovaikutusta sekä käsittelemään erilaisia ristiriitatilanteita.
Turku 18.–19.3.
Oulu 1.–2.4.

Eurot ojennukseen
Saat perustiedot siitä, miten järjestön taloutta tulee hoitaa ja millaista on hyvä taloussuunnittelu. Tutustut myös järjestön kirjanpitoon.
Tampere 25.–26.3.
Turku 7.–8.10.

Helsinki 11.–12.11.

Tuumasta tavoitteeseen –kampanjakoulutus
Tutustut tiiviisti erilaisiin kampanjoinnin muotoihin ja kampanjaviestintään sekä saat vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen kampanjoinnissa.
Seinäjoki 7.10.
Oulu 8.10.

Välineitä työelämän muutostilanteisiin
Saat nopean toiminnan työvälineet, joilla autat muutostilanteessa (esimerkiksi irtisanominen) olevaa ihmistä eteenpäin elämässään. Voit käyttää menetelmää monenlaisten elämäntilanteiden ratkaisemisessa.Kuusamo 25.3.
Helsinki 8.9.
Oulu 9.9.
Sodankylä 20.10.
Tampere 27.10.


Ratkaisuja jaksamiseen
Koulutuksen avulla saat elämäsi hallintaan ja jaksat paremmin työssä tai vapaaehtoistoiminnassa. Opit tunnistamaan omat ongelmasi, löytämään ratkaisuvaihtoehtoja sekä asettamaan ja saavuttamaan tavoitteitasi.
Tampere 22.4. & 6.5.
Kuopio 19.8. & 2.9.
Oulu 16.9. & 23.9.


Lue lisää ja ilmoittaudu: www.ksl.fi/avoimet-koulutukset, ksl@ksl.fi tai 040 674 9610

KSL:n Koulutusesite 2017

Vinkki: Ammattiosasto voi tilata KSL-opintokeskukselta haluamastaan aiheesta koulutuksen. Koulutukset toteutetaan tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan, ne voivat kestää vain muutaman tunnin tai olla pitkäkestoinen prosessi.

Lue lisää: www.ksl.fi/tilauskoulutukset