Hanki uusi jäsen liittoon, saat 20 euron S-ryhmän lahjakortin

Jokaisen elintarvikealan työntekijän etu on, että kaikki työpaikalla kuuluvat oman alan ammattiliittoon. Kiitos, kun suosittelet liiton jäsenyyttä työkaverillesi! Palkitsemme sinut lahjakortilla, kun hankit uuden jäsenen liittoon.

Näin homma toimii:

1. Jokainen SEL:n jäsen voi osallistua ja suositella jäsenyyttä työntekijälle, joka ei vielä ole SEL:n jäsen. Uusi jäsen voi olla myös määräaikaisessa tai osa-aikaisessa työsuhteessa tai vuokratyöntekijä.

2. Kampanja-aika on 1.1.–30.4.2020. Mitä enemmän jäseniä hankit, sitä useamman lahjakortin saat. Saat jokaisesta uudesta maksavasta ja ensimmäistä kertaa SEL:n jäseneksi liittyneestä jäsenestä yhden 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Oman ammattiosastosi numeron löydät jäsenkortistasi tai esimerkiksi eAsioinnista.

3. Saat lahjakortin vain, jos oma nimesi on lisätty uuden jäsenen sähköisen liittymislomakkeen suosittelija-kohtaan. Paperilomakkeessa, jossa kohtaa ei ole, suosittelijan nimi kirjoitetaan lomakkeen yläreunaan. Muulla tavalla merkittyjä suosittelijan tietoja ei huomioida. Tietoja ei voi myöskään ilmoittaa jälkikäteen. Yhdellä uudella jäsenellä voi olla vain yksi suosittelija.

4. Voit täyttää yhdessä hankkimasi uuden jäsenen kanssa sähköisen liittymislomakkeen, joka löytyy osoitteesta www.selry.fi/liity. Paperisia liittymislomakkeita saat työpaikkasi SEL:n luottamusmieheltä tai voit tilata lomakkeita SEL:n postituksesta numerosta 09 4246 1253.

5. Opiskelijajäseneksi liittyviä ei huomioida kampanjassa, sillä SEL:n opiskelijajäsenyys on maksuton. Saat lahjakortin vain maksavaksi jäseneksi liittyvästä uudesta jäsenestä.

6. Lahjakortti lähetetään sinulle noin kuukauden kuluttua uuden jäsenen liittymisestä, jos työnantaja perii liiton jäsenmaksun suoraan hänen palkastaan. Jos hankkimasi uusi jäsen laskee ja maksaa jäsenmaksunsa kuukausittain itse, saat lahjakortin sen jälkeen, kun hän on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa.

 Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, soita liittoon numeroon 09 4246 1230 ma-pe kello 8.30-15.30 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenrekisteri@selry.fi.