Haluatko voida paremmin? Lähde selliläisten hyvinvointipäiville

Onko jaksamisesi koetuksella arjessasi? Lähde Selliläisten hyvinvointipäiville Murikka-opiston upeisiin maisemiin 16.–17.9.2023.

Jos jaksamisesi on koetuksella arjessasi, lähde selliläisten porukalla viikonlopuksi pohtimaan keinoja, joilla voit parantaa jaksamistasi arjessa. Selliläisten hyvinvointipäivät ovat 16.–17.9.2023 Murikka-opistolla Tampereen Teiskossa. Koulutuksen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisaika päättyy 15.8.2023.

Viikonlopun aikana tutkimme keinoja, jotka helpottavat stressinhallintaa arjessa. Opit tunnistamaan hyvän ja huonon stressin aiheuttajia omassa elämässäsi. Kurssilla heittäydymme, nauramme ja vahvistumme yhteisen tekemisen kautta.

Koulutus on SEL:n jäsenille maksuton, sisältäen ohjelman, majoituksen ja ruokailut sekä matkakulut kotoa koulutuspaikalle ja takaisin. Koulutus järjestetään yhteistyössä KSL-opintokeskuksen kanssa.

>> Ilmoittaudu tästä: Selliläisten hyvinvointipäivät Murikka-opistolla 16.–17.9.2023


Kysy lisää: SEL:n koulutussihteeri Jaana Saaraselle: jaana.saaranen@selry.fi tai 050 379 9269


Kuvassa: Murikka sijaitsee upealla paikalla Näsijärven rannalla Teiskossa Tampereella. Murikka-opiston rinnalla toimii hotelli- ja ravintolatoiminnasta vastaava Murikanranta.

Liity
jäseneksi