Haluatko SEL:n repun? Osallistu arvontaan, jossa on jaossa 15 reppua

Nyt voit voittaa itsellesi hienon SEL:n repun arvonnassa, johon voivat osallistua kaikki SEL:n jäsenet. Ehtona on, että reppu pääsee käyttöön.

Tarvitsetko kätevää reppua työmatkoille, harrastuksiin tai muihin vapaa-ajan rientoihin? Arvomme 15 mustaa reppua, joihin on brodeerattu oranssilla SEL:n logo. Arvontaan voivat osallistua kaikki SEL:n jäsenet. Arvontaan osallistumisen ehtona on, että reppu pääsee aktiiviseen käyttöösi, eikä jää kaapin pohjalle pölyttymään.

Voit osallistua arvontaan täyttämällä alla olevan arvontalomakkeen viimeistään 31.8.2022 mennessä. Postitamme reput voittajille syyskuun alussa. Jos haluat, saat mielellään jakaa sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa uusi reppusi on käytössä ja tägätä myös meidät kuvaan.

Joko seuraat SEL:n some-kanavia? Jos et, ota meidät nyt somessakin seurantaan!


Lisäys 6.9.2022: Arvontaan osallistuneiden suuri määrä yllätti meidät iloisesti, joten arvoimme yhteensä 20 reppua. Voittajille on ilmoitettu sähköpostilla ja lähetämme heille reput tällä viikolla. Onnea voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille!Kyllä, olen SEL:n jäsen ja haluan osallistua repun arvontaan!