Haemme Pohjanmaalle SEL:n aluesihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme SEL:n Pohjanmaan aluetoimistoon aluesihteerin sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen.

Nykyisen Pohjanmaan aluesihteerimme siirtyessä kahdeksi vuodeksi palkkasihteerin opintovapaan sijaiseksi, haemme palvelukseemme aluesihteeriä SEL:n Pohjanmaan aluetoimistoon määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

SEL:n aluesihteerin työtehtäviä ovat työsuhdeneuvonta, erimielisyysneuvottelut ja oikeusjuttujen valmisteleminen. Aluesihteeri kouluttaa alueen työpaikkojen ja ammattiosastojen luottamushenkilöitä ja tukee heidän työtään. Lisäksi aluesihteerin tehtäviin kuuluvat jäsenhankinta, tiedotus sekä liiton tapahtumien organisointi alueella.

Tunnet työlainsäädäntöä ja työehtosopimuksia. Olet tarkka, huolellinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Osaat organisoida työtäsi ja työskentelet itsenäisesti ja tuloksellisesti. Arvostamme kokemusta luottamusmies- ja työsuojelutehtävistä, elintarvikealan työehtosopimusten tuntemusta sekä hyvää paineensietokykyä. Aluesihteerin työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.

Tarjoamme mielekkään työn ammattiyhdistysliikkeessä ja mukavan työyhteisön. Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on SAK:lainen 28 000 jäsenen ammattiliitto. Toimimme elintarvikealan työntekijöiden työehtojen ja työympäristön parantamiseksi.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään keskiviikkona 1.5.2024 sähköpostin liitetiedostona SEL:n hallinnon sihteeri Riitta Koistiselle osoitteeseen riitta.koistinen@selry.fi. Todistusjäljennöksiä ei tarvitse lähettää.

Lisätietoja aluesihteerin tehtävästä antavat SEL:n liittosihteeri Lea Väänänen, p. 045 876 3997 ja järjestöpäällikkö Pekka Närhinen, p. 0400 630 226.

Liity
jäseneksi