Haemme järjestötoimitsijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme SEL:n keskustoimistoon Helsinkiin järjestötoimitsijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme maahanmuuttajataustaisten jäsentemme tukitoiminnasta vastaavan järjestötoimitsijamme perhevapaan sijaiseksi järjestötoimitsijaa SEL:n keskustoimistoon Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2024–31.1.2025.

Järjestötoimitsija vastaa SEL:n maahanmuuttajataustaisten jäsenten tukitoiminnoista.

Lisäksi järjestötoimitsija:

  • kartoittaa, millaista koulutusta maahan muuttaneet jäsenet tarvitsevat ja järjestää pilottikoulutuksia
  • kartoittaa, mitä maahan muuttaneet elintarvikealan työntekijät ammattiliitolta odottavat ja laatii suunnitelman, miten odotuksiin vastataan
  • kartoittaa SEL:n muun kuin suomenkielisen viestintämateriaalin, esitteet ja verkkosivut

Järjestötoimitsijalta edellytämme ammattiyhdistystoiminnan tuntemusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Muiden kielten, kuten venäjän tai ukrainan kielen, osaamisesta on hyötyä tehtävässä.

Tarjoamme mielekkään työn ammattiyhdistysliikkeessä ja mukavan työyhteisön. Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on SAK:lainen 28 000 jäsenen ammattiliitto. Toimimme elintarvikealan työntekijöiden työehtojen ja työympäristön parantamiseksi.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään maanantaina 13.5.2024 sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen pekka.narhinen@selry.fi.

Lisätietoja järjestötoimitsijan tehtävästä antaa SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen, p. 0400 630 226, pekka.narhinen@selry.fi.

Liity
jäseneksi