Elintarvikealan tilastot kokoava Tietohaarukka ilmestyi

Tietohaarukka kokoaa keskeiset ruuan tuotantoa ja kulutusta koskevat tilastot. Viime viikolla ilmestyneen Tietohaarukka 2017 -julkaisun uusimmat tiedot ovat pääosin vuodelta 2016. 

Tietohaarukka koostuu neljästä osiosta: yleisistä tiedoista, maataloudesta, elintarvikkeista sekä päivittäistavarakaupasta ja ammattikeittiöstä. Koko Euroopan unionin laajuisen, yhtenäisemmän tilastoinnin yleistyessä myös Tietohaarukan taulukointi päivittyy. Tällä hetkellä kansainvälisiä vertailulukuja on 13 taulukossa. 

Tietohaarukka on luettavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteessa www.ruokatieto.fi/tietohaarukka 

Tietohaarukka 2017 -julkaisun on tuottanut Ruokatieto yhteistyössä Agronomiliiton, Elintarviketeollisuusliitto ETL:n, Luonnonvarakeskus Luken, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n ja ProAgria Keskusten Liiton kanssa. Julkaisu on ilmestynyt jo vuodesta 1965 lähtien.

Liity
jäseneksi