Ammattiosastot voivat tehdä esityksiä tes-neuvotteluiden tavoitteiksi

Miten sinä kehittäisit työehtosopimustasi? Miten tessiä pitäisi parantaa? Ammattiosastoissa keskustellaan nyt tes-tavoitteista.

SEL:n nykyiset elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimukset ovat voimassa 31.1.2023 asti. Uusista työehtosopimuksista neuvotellaan elintarvikealan työnantajia edustavan Elintarviketeollisuusliitto ETL:n kanssa.

SEL on jo aloittanut työehtosopimusneuvotteluihin valmistautumisen ja tavoitteiden asettamista varten ammattiosastoilta pyydetään nyt esityksiä tavoitteiksi. Ammattiosastojen esitykset työehtosopimusneuvotteluihin lähetetään 31.5.2022 mennessä sähköpostilla SEL:n johdon assistentti Outi Moilaselle.

Jokainen SEL:n jäsen voi myös itse ehdottaa muutoksia työehtosopimuksiin alla olevalla lomakkeella. Työehtosopimusneuvotteluihin valmistautumista ja myöhemmin neuvotteluiden etenemistä voi seurata SEL:n verkkosivuilta ja sosiaalisesta mediasta.


Ovatko yhteystietosi ajan tasalla SEL:n jäsenrekisterissä? Tarkista osoitteesta www.selry.fi/easiointi, että työpaikkasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja tilinumerosi ovat oikein, niin pysyt ajan tasalla, kun tessiä tehdään.


Tee tes-aloite