SEL:n nykyiset elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimukset ovat voimassa 31.1.2021 asti. Uusista työehtosopimuksista neuvotellaan elintarvikealan työnantajia edustavan Elintarviketeollisuusliitto ETL:n kanssa.
SEL on jo aloittanut työehtosopimusneuvotteluihin valmistautumisen ja tavoitteiden asettamista varten ammattiosastoilta pyydetään esityksiä tavoitteiksi.
Ammattiosastojen esitykset työehtosopimusneuvotteluihin lähetetään 30.6.2020 mennessä sähköpostilla SEL:n sopimusosaston sihteeri Hilla Kiurulle.
Myös yksittäiset SEL:n jäsenet voivat ehdottaa muutoksia työehtosopimuksiin.
Työehtosopimusneuvotteluihin valmistautumista ja myöhemmin neuvotteluiden etenemistä voi seurata SEL:n verkkosivuilta.