Kiitos upeasti onnistuneesta jäsenristeilystä

SEL:n suuri jäsenristeily helmikuun alussa onnistui hienosti – kiitos kaikkien jäsenten, jotka teitte risteilystä yhteisen ison ja mukavan tapahtuman. Ohjelmassa oli Happoradiota, Okua, Sutelaa, humppaa, kilpailuja ja paljon muuta. Jäsenten yhdessäoloa ja keskusteluja niin työstä kuin vapaa-ajan tekemisistä riitti. Monelle tärkeintä oli, että koko laiva oli lastattu selliläisillä ja kaikki olivat samaa porukkaa.

Palaute on ollut myönteistä ja risteilyn onnistumisen yhteishenki oli kaikkien osallistujien iholla jo risteilyllä. Kun meitä on koko laivallinen, niin kaikkea ei tietenkään ole mahdollista etukäteen ottaa huomioon, yllätyksiä tapahtuu ja pieniä virheitäkin.

Jäsenristeilylle asetettu osallistujatavoite ylitettiin. Meidän kokoiselta ammattiliitolta lähes 1700 jäsenen yhteistapahtuma on kova saavutus, josta kaikki voimme olla ylpeitä. Se kertoo siitä, että selliläiset ovat iso porukka, joka tekee asioita yhdessä. Vapaa-ajan hyvä ryhmähenki näkyy varmasti myös työpaikoilla.

Osallistujamäärä tapahtumiin ei synny itsestään, pohjalla pitää olla jäsenten halu osallistua. Sen lisäksi kaikki vaatii työtä. Se, mitä ammattiosastoissa tehtiin risteilyn eteen: yhteiskuljetusten järjestäminen, risteilyistä tiedottaminen ja ilmoittautumisten kerääminen, kaikki se toi meille onnistuneen risteilyn. Isot kiitokset kaikille ammattiosastojen aktiiveille. Teitte hienoa työtä!

Sekin pitää muistaa, että kaikki jäsenet eivät halua osallistua liiton järjestämille risteilyille tai kesä- ja talvipäiville. Heillekin pitää olla tarjolla mahdollisuus osallistua toimintaan.

Yhteiset vapaa-ajan tapahtumat ovat tapa vetää henkeä, ladata akkuja ja viettää yhteistä aikaa toisten selliläisten kanssa. Meille tärkeintä on kuitenkin se, miten hoidamme työpaikoilla jäsentemme edunvalvontaa ja millaiset työehdot meillä on nyt ja tulevaisuudessa. Tätä liiton ja ammattiosastojen perustehtävää ei ole syytä unohtaa. Liiton tärkein työ tehdään työpaikoilla. Työehtojen eteen tehtävän työn tärkein asia on järjestäytyminen. Tässä työssä liiton yhteiset tapahtumat ovat yksi hyvä työkalu.

Seuraava liiton isompi yhteinen tapahtuma on Kesäpäivät elokuussa Turussa, toivotetaan sinnekin tervetulleeksi myös paljon liiton uusia jäseniä. Turussa viimeistään nähdään!