Kysy lisää lomista

SEL:n lomavastaava Anja Toija, p. 040 553 2045, lomat@selry.fi

25-vuotisjäsenlomalle hakeminen

Lomalle tulee hakea viimeistään kuukautta ennen loma-ajankohtaa. Lomalle voit ottaa halutessasi mukaan puolison tai ystävän, jonka osalta varauksista ja kustannuksista vastaat itse.

Täytä ja tulosta hakemus ja lähetä se allekirjoitettuna osoitteeseen SEL/jäsenlomat, Asemamiehenkatu 2, 8. krs, 00520 Helsinki

25-vuotisjäsenlomat

SEL:n 25-vuotisjäsenloma on jäsenetu 25 vuotta jäsenenä olleelle liiton jäsenelle


Sinulla on oikeus SEL:n maksamaan viiden vuorokauden 25-vuotisjäsenlomaan puolihoidolla, kun olet ollut ay-liikkeen jäsenenä yhtämittaisesti 25 vuotta, joista vähintään 10 viimeistä vuotta SEL:n jäsenenä.

Lomaoikeutta ei ole jäsenellä, joka on siirtynyt eläkkeelle aikaisemmin kuin yhtämittainen 25 vuoden jäsenyysaika on tullut täyteen. Lomaoikeus on käytettävä eläkkeellejäämisvuoden loppuun mennessä.

Lomalle tulee hakea viimeistään kuukautta ennen loman ajankohtaa. Loma toteutuu, kun vähintään viisi jäsentä on lähdössä samalle lomalle. Olemme varanneet alustavasti jokaisesta lomakohteesta 5-10 jäsenelle loman.


Viiden vuorokauden lomat


Kylpylähotelli Sani, Kalajoki 19.-24.8.2019

Sani sijaitsee matkailualueen ytimessä, valtatie 8:n varrella. Kalajoen Hiekkasärkkien upeista maisemista löytyy monipuolinen lomakokonaisuus, jossa kaikki on kätevästi saman katon alla: hotelli, kylpylä, ravintolamaailma, kampaamo- ja kauneuspalvelut, hyvän mielen kuntoutuskeskus, hoito-osasto sekä Meriluontokeskus. Lomaan sisältyy kylpylän, uimahallin ja hotellin WelMed-kuntosalin vapaa käyttö ja muuta lomaohjelmaa.

Tutustu kohteeseen http://www.santashotels.fi/fi/hotelsani
 

Kylpylähotelli Katinkulta, Vuokatti, Sotkamo 9.-14.9.2019

Katinkullan kylpylästä löytyy ulkoallas, porealtaita, vastavirtoja sekä hierovia suihkuja. Lekottele ja polski vaikka jokaisessa altaassa tai liiku kauniissa luonnossa. Syksyinen jäsenloma alkaa sunnuntaina ja päättyy perjantaina sisältäen tervetulotilaisuuden ja juhlaillallisen. Kylpylän ja kuntosalin käyttö on maksutonta.

Tutustu kohteeseen www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/
 

Ikaalisten Kylpylä 20.-25.10.2019

Ikaalisten kylpylä sijaitsee Kyrösjärven rannalla, Tampere-Vaasa valtatien varrella reilun puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Syksyinen jäsenloma alkaa sunnuntaina ja päättyy perjantaina sisältäen tervetulotilaisuuden ja juhlaillallisen. Loma sisältää myös kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön aukioloaikoina. Hotelli tarjoaa asukkailleen muuta viikko-ohjelmaa, johon voit osallistua. Liitto ei korvaa näistä tulevia kustannuksia.

Tutustu kohteeseen  https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/ikaalinen/scandic-ikaalisten-kylpyla
 

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 27.10.-1.11.2019

Rauhalahti tarjoaa monipuoliset puitteet kylpyläloman viettoon Kuopiossa. Rauhalahteen olemme varanneet kaksi lomajaksoa, joista voit valita mieleisen ajankohdan. Jäsenlomaan sisältyy kuntosalin ja kylpylän vapaa käyttö, ja muuta vapaa-ajan ohjelmaa. Kuopion kaupunki on lähellä omatoimisesti tutustuttavaksi. Jäsenloma alkaa sunnuntaina ja päättyy perjantaina sisältäen tervetulotilaisuuden ja juhlaillallisen.

Tutustu kohteeseen www.rauhalahti.fi

 

Kolmen vuorokauden lomat

 

Lohja Spa & Resort, Karjalohja 13.-16.6.2019

Lohja Spa & Resort sijaitsee Karjalohjalla vehreän luonnon keskellä Läntisellä Uudellamaalla Lohjanjärven rannalla alle 90 km Helsingistä. Kylpylähotelli tarjoaa oivan hengähdyksen arjen keskelle. Nauti kesästä jäsenlomalla, joka alkaa torstaina ja päättyy sunnuntaina sisältäen tervetulotilaisuuden sekä juhlaillallisen.

Tutustu kohteeseen www.lohjaspa.fi


SEL:n 25-vuotisjäsenloma liiton kesäpaikassa Koivikkorannassa


Koivikkoranta, Kangasniemi, kesäkuusta syyskuuhun

Voit viettää SEL:n 25-vuotisjäsenlomasi myös omatoimilomana liiton kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä. Omatoimiloma sisältää mökkivuokran enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron. Voit myös majoittua mökin sijaan omassa asuntovaunussa tai asuntoautossa, jolloin loma sisältää asuntoauto- ja vaunupaikan enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron. Koivikkoranta on avoinna kesäkuusta syyskuuhun.

Tutustu kohteeseen www.selry.fi/koivikkoranta