Anslut dig till förbundet eller skaffa en ny medlem och vinn ett 150 € hotellpresentkort

Intresserar det dig med vilka anställningsvillkor och i hurdana arbetsförhållanden du utför ditt arbete? Bra, för det är just det som det är fråga om i medlemskapet i ett facket!

Som medlem i facket förbättrar du förutom din lön och dina övriga anställningsvillkor även dina arbetsförhållanden. SEL och förbundets förtroendevalda jobbar för att du ska kunna arbeta med rejäla anställningsvillkor i en trygg och hälsosam arbetsmiljö. Och om det händer något tråkigt, får du hjälp då när du behöver den.

Under tiden 1.9–30.11.2022 lottar vi bland alla ny anslutna SEL-medlemmar och dem som värvat dem ut tio presentkort till spahotell värda 150 euro. Vinnaren av presentkortet får välja till vilket hotell hen vill använda det.

Nya medlemmar deltar automatiskt i utlottningen. Medlemsvärvaren deltar i utlottningen och får dessutom ett presentkort på 20 euro från S-gruppen, men endast om hens namn har bifogats under punkten rekommenderad av i den nya medlemmens elektroniska anslutningsblankett. På pappersblanketten där denna punkt inte finns skrivs rekommenderarens namn in på blankettens övre kant. Information kan inte ges i efterskott. En ny medlem kan endast rekommenderas av en person.