Elintae-lehti

Elintae on Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL:n julkaisema jäsenlehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehden saavat kotiinsa jäsenetuna kaikki SEL:n jäsenet.

Haluamme Elintakeen toimituksessa tehdä lehteä, jota luetaan ja siksi otamme mielellämme vastaan sekä palautetta että juttuideoita. Niitä voi antaa meille esimerkiksi alla olevalla lomakkeella.

Ammattiosastojen ja aluejärjestöjen kokouskutsut ja tapahtumatiedot julkaisemme Elintakeessa maksutta.

Elintakeesta voi myös ostaa ilmoitustilaa. Elintae on paras ilmoitusmedia, kun haluat tavoittaa elintarvikealan työntekijät.

Elintakeen lukijat työskentelevät esimerkiksi leipomoissa, konditorioissa, meijereissä, maidonjalostuslaitoksissa, teurastamoissa, lihanleikkaamoissa, lihavalmistetehtaissa, valmisruokatehtaissa, myllyissä, makeistehtaissa, paahtimoissa, sokerinjalostuksessa, kalatehtaissa, rehutehtaissa, panimoissa sekä alkoholijuoma- ja mehutehtaissa.

SEL:n jäsenten töitä alan työpaikoilla ovat esimerkiksi elintarvikkeiden valmistus, pakkaus ja varastointi sekä erilaiset kunnossapito- ja huoltotyöt. Työtehtävät vaihtelevat, suurteollisuudessa työ on usein automatisoidun valmistusprosessin valvontaa ja säätöä, pienyrityksissä tehdään enemmän käsityötä.
 

Lue tästä Elintae 3/2021 (25.3.2021)

Elintakeen vuoden 2021 aineisto- ja ilmestymispäivät löydät mediakortista.
 

Ilmoita ilmaiseksi elintarvikealan työpaikoista Elintakeessa. Lue lisää.

Ilmoita ilmaiseksi ammattiosastojen tapahtumista Elintakeessa lomakkeella.

 

SEL:n jäsenten käytössä on Elintakeen sähköinen arkisto SelNetissä, lehdet löytyvät kohdasta Elintae -> Lehtiarkisto.

Elintae-lehden palaute tai juttuvinkki

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.