Unohditko salasanasi?
Unohtuneen salasanan voit tilata sähköpostiisi tästä.
Palvelu toimii vain, jos olet käynyt lisäämässä toimivan sähköpostiosoitteesi SelNetin "Omat tiedot" -kohtaan. Muussa tapauksessa, ota yhteyttä liittoon tällä lomakkeella.

 

Logga in på SelNet

Instruktion för att logga in:

Användarnamnet är din egen personbeteckning i formatet (till exempel 110177-0001)

Lösenordet första gången är de fyra sista tecken av din personbeteckning (signumdelen) och BOKSTÄVER MED KAPITEL till exempel 123V.

Detta lösenord måste förändras omedelbart till ditt eget egentliga lösenord, efter det är alla sidorna i SelNet tillgängliga.

Om du har problem att logga in, ta kontakt genom blanketten (på finska).

Kirjaudu SelNettiin

Tervetuloa SEL:n verkkosivujen jäsensivuille eli SelNettiin.

Työttömyyskassan sähköinen asiointi eli eAsiointi ei ole SelNetissä. Kassan eAsiointiin voit kirjautua täällä.

Tällä SelNetin sisäänkirjautumissivulla sinulta kysytään henkilökohtaista käyttäjätunnustasi ja salasanaasi.

Käyttäjätunnus on AINA oma henkilötunnuksesi. Käyttäjätunnus annetaan pyydettyyn kohtaan muodossa (esimerkiksi) 110107-023K. Muista välimerkki (yleensä väliviiva) ja kirjoita mahdolliset kirjaimet isolla.

Salasana on ensimmäisellä sisäänkirjautumiskerrallasi henkilötunnuksesi neljä viimeistä merkkiä eli niin kutsuttu tunnusosa ja AAKKOSET ISOIN KIRJAIMIN, esimerkiksi 123V.

Ensimmäistä kertaa SelNettiin sisäänkirjautuessasi järjestelmä vaatii sinua antamaan itsellesi uuden salasanan. Paina uusi salasana mieleesi, koska jatkossa käytät tätä antamaasi uutta salasanaa aina kirjautuessasi sisälle SelNettiin.

Esimerkiksi näin:


Erkki Eines on syntynyt 1.2.1980 ja hänen henkilötunnuksensa loppuosa on 125H.

Erkin käyttäjätunnus: 010280-125H.

Erkin salasana on ensimmäisellä kerralla kirjautuessa 125H (eli oman henkilötunnuksen loppuosa). Ensimmäisen SelNettiin sisäänkirjautumisen jälkeen Erkki vaihtaa salasanan itse keksimäänsä salasanaan, jota hän käyttää salasananaan aina jatkossa kirjautuessaan SelNettiin.

Erkki käy lisäämässä myös toimivan sähköpostiosoitteensa SelNetin "Omat tiedot -kohtaan" ja jatkossa, jos hän ei muista salasanaansa, voi hän tilata sen suoraan sähköpostiinsa tästä.