« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Jäsenyys » Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus

SEL on vakuuttanut työikäiset jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvan vapaa-ajan matkustajavakuutuksella, joka on voimassa vapaa-aikana tehtävillä ulkomaanmatkoilla sekä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin päähän vakuutetun kotoa, työpaikalta tai loma-asunnolta.

Matkustajavakuutuksella vakuutettuja ovat vakituisesti Suomessa asuvat liiton jäsenet ja opiskelijajäsenet. Vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, jolloin jäsen täyttää 68 vuotta. Jos jäsen jää pysyvälle eläkkeelle ennen kuin hän täyttää 68 vuotta, vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, jolloin jäsen jää pysyvästi eläkkeelle.

Vakuutettuja ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 18-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan vakuutetun omia lapsia ja lapsenlapsia, vakuutetun puolison lapsia sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia.

Tutustu SEL:n matkustajavakuutuksen ehtoihin ja Turvan etuihin SEL:n jäsenille: www.turva.fi/sel

Huomioithan, että matkustajavakuutus ei sisällä matkatavaravakuutusta, mutta monet kotivakuutukset sisältävät matkatavaravakuutuksen. Tarkista siis oman vakuutusturvasi kattavuus.


Matkavakuutuskortti

Voit ladata matkavakuutuskorttisi Turvan TaskuTurva-mobiilisovelluksen kautta älypuhelimeesi. TaskuTurvasta näet vakuutusturvasi ja matkavakuutuskortti kulkee kätevästi mukanasi matkoilla.

Ohjevideo: TaskuTurva on turvanasi matkalla

Ohjevideo: Näin lataat TaskuTurvan puhelimeesi


Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen tai viisumitodistuksen Turvasta:

Täyttämällä tilauslomakkeen Turvan verkkosivuilla. Todistus tulee sähköpostiisi noin vuorokauden kuluessa.

• Soittamalla Turvan asiakaspalveluun numeroon 010 19 5110 tai käymällä Turvan toimistossa

Kun tilaat todistuksen, ilmoita oma nimesi kuten se on kirjoitettu passissasi, syntymäaikasi, ammattiliittosi SEL ja mille ajanjaksolle todistusta tarvitset. Viisumitodistusta tilatessasi kerro myös, mihin maahan viisumia haet.


Kaikki SEL:n jäsenet on vakuutettu lisäksi Turvan järjestövakuutuksella SEL:n järjestötehtävissä ja järjestötilaisuuksissa, kuten kokouksissa, koulutuksissa sekä Kesäpäivillä ja Talvipäivillä.


6.5.2021 klo 10:40:58