Kesäpaikka Koivikkoranta

SEL:n jäsenten oma kesäpaikka Koivikkoranta sijaitsee Lääminkijärven rannalla Kangasniemellä Etelä-Savossa. Koivikkorannassa voi uida, saunoa, kalastaa, veneillä, SUP-lautailla, grillailla, pelailla pelejä, ulkoilla sekä nauttia luonnosta ja mökkeilystä hyvässä seurassa.

Koivikkorannan osoite: Hyyryläntie 1181, 51360 Koivula (Kunta: Kangasniemi)

Koivikkorannan puhelinnumero: 040 722 1182

Tutustu Kangasniemen tarjontaan matkailijoille.

Koivikkoranta, Kangasniemi

Avoinna 9.6.–15.9.2019


Koivikkorannassa on 10 mökkiä sekä alue telttailuun, asuntoautoille sekä asuntovaunuille. Mökkien varustukseen kuuluvat kiinteät vuoteet viidelle, vuodevaatteet, levitettävä vuodesohva, pirttikalusto, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, astiasto ja televisio. Lomailijat tarvitsevat mukaansa omat liinavaatteet ja pyyhkeet.

Kaksi mökeistä on allergikoille sopivia (mökit 1 ja 4) ja kahteen voi ottaa lemmikkieläimen mukaan (mökit 3 ja 10). Lemmikkieläinmökkien läheisyydessä on koira-aitaus. Lemmikeistä on ilmoitettava varauksen yhteydessä.

Koivikkorannasta löytyy ruuanlaittoon yhteiskeittiö, jossa on sähköliesi, jääkaappi, pakastin, astiasto sekä ruokailutila. Alueella on myös sauna, grillikatos, maakellari, pyykinpesukone sekä lasten leikkipaikka.

Mökit 1-10 (1-5 henkilöä)  38 €/vrk tai 228 €/7 vrk ja lisähenkilö 5€/vrk

Asuntoauto tai -vaunu       20 €/vrk tai 110 €/7 vrk

Telttailijat                                5 €/henkilö/vrk tai 8 €/perhe/vrk

Päiväryhmät                          5 €/henkilö

Perhesauna                       15 €/1,5 tuntia

Hintoihin sisältyy: yleinen saunavuoro päivittäin, yhteiskeittiö, grillipaikka, polkupyöriä, veneitä, kaksi SUP-lautaa, kalastusmahdollisuus, luontopolku, leikkipaikka ja pelejä. Päärakennuksessa on pieni kioski, jossa myydään jäätelöä ja makeisia sekä paikallisia kalastuslupia. Onkimista lukuun ottamatta, aikuiset tarvitsevat lisäksi etukäteen ostetun valtion kalastusluvan.

Juhannusviikolla on etusija lomailijoilla, jotka varaavat viikon lomapaketin.

Alennuskausi ajalla 9.–16.6.2019  ja 11.8.–15.9.2019

Mökit 1-10                          30 €/mökki/vrk tai 180 €/7 vrk

Asuntoauto tai -vaunu     13 €/paikka/vrk tai 78 €/7 vrk

Kesäkauden vaunupaikat, 2 kpl, 9.6.–15.9.2019 500 €

Viikonloppuina (perjantaista sunnuntaihin) ryhmille on normaalit hinnat.
 

Kaikki varaukset ja peruutuspaikkojen tiedustelut numerosta 040 722 1182.


Koivikkorannan varausmaksut maksetaan tilille:
Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL
Osuuspankki FI34 5541 2820 0265 58

Koivikkorannan osoite: Hyyryläntie 1181, 51360 Koivula (Kunta: Kangasniemi)

SEL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden mökkilomailla edulliseen jäsenetuhintaan liiton omassa kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä. Lomapaikka on tarkoitettu SEL:n jäsenille ja heidän perheilleen. Myös ammattiosastoilla on mahdollisuus varata kesäpaikkaa käyttöönsä.

Huomioithan varausta tehdessäsi, että:

  • Koivikkoranta on tarkoitettu SEL:n jäsenille perheineen. Varaudu esittämään jäsenkorttisi.
  • Varaajan tulee ilmoittaa henkilötunnus ja hän saa varausnumeron, joka on ilmoitettava mökkivuokraa tai vaunupaikkaa maksettaessa. Mökkivuokra on maksettava etukäteen. Lomavarauksen peruuttamisesta on ilmoitettava erikseen.
  • Asuntovaunualueella olevista asuntovaunuista on maksettava aina paikkamaksu, vaikka omistaja ei itse olisikaan paikalla.
  • Ryhmävaraukset tehdään ammattiosaston nimissä. Varauksen yhteydessä on ilmoitettava ryhmän koko, saapumisaika, ryhmän vastaavan nimi ja vuokrattavien mökkien lukumäärä.
     
  • Ryhmävarauksista on mökkien osalta suoritettava ennakkoon varausmaksuna puolet heti varauksen jälkeen. Tällöin varaus on lomapaikkaa sitova. Mikäli tilaaja peruu varauksen, on se tehtävä kuukautta ennen aiottua vierailua. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta varausmaksu jää lomapaikalle.
  • Kesäpaikka voidaan sulkea ennen ilmoitettua sulkemisaikaakin, jos ennakkovarauksia ei ole tullut elokuun loppuun mennessä.

​Lisätietoja ja palaute: www.selry.fi/koivikkoranta tai koivikkoranta@selry.fi

Anna palautetta tai kysy Koivikkorannasta

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta tai kysyä SEL:n kesäpaikasta Koivikkorannasta. Huomioithan, että varaukset, peruutukset ja peruutuspaikkatiedustelut tehdään puhelimitse numeroon 040 722 1182.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.