Haluatko
liittyä jäseneksi?

Tutustu, mitä jäsenetuja saat ja liity nyt SEL:n jäseneksi. Se kannattaa aina.

Onko sinulla kysyttävää työehdoistasi?

Työpaikkasi luottamusmies neuvoo sinua tai voit soittaa liittoon.

Jäitkö työttömäksi tai lomautetuksi?

Katso ohjeet, miten haet ansiopäivärahaa työttömyyskassasta.

Työttömyyskassan puhelinpalvelu
09 4246 1210

Palvelemme sinua maanantaista torstaihin kello 8.30–15.30 ja perjantaisin kello 8.30–15. Etuuskäsittelijämme vastaavat tiistaisin ja torstaisin kello 9–11. Soittaminen maksaa operaattorisi veloittaman normaalin puhelinmaksun verran. Katso ansiopäivärahahakemusten käsittelyajat.

Ajankohtaista

Fazer irtisanoo hapankorppuleipomosta 13 työntekijää. ”Ottaa päähän, että ne ihmiset, jotka katsovat taulukoista, miten firmalla menee, eivät näe niistä sitä yhteishenkeä ja sitoutumista, joka työntekijöillämme on”, pääluottamusmies Ville Lindqvist sanoo.
https://t.co/jGEUhwWCVa

Täysi tuki keskiyöllä alkavalle @pamliitto’n siivoojien ja kiinteistönhoitajien 3. lakolle, jonka piirissä on noin 27 000 työntekijää! Lakon ulkopuolelle on rajattu toimipaikat, joissa teurastetaan eläimiä. SEL:n jäsenet eivät tee PAMin lakonalaisia töitä.
https://t.co/HwzGAJ164J


Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on elintarvikealalla työskentelevien työntekijöiden, kotimaisen ruuan ja juoman tekijöiden, oma ammattiliitto ja etujen ajaja. Neuvottelemme kaikkien elintarvikealan työntekijöiden palkkojen ja muiden työehtojen vähimmäisehdot, koulutamme edunvalvontaan sekä tarjoamme jäsenetuja, kuten työsuhdeneuvonnan, oikeusavun ja työttömyysturvan. Luottamusmiehemme valvovat työpaikoilla jäsentemme etua. Jos työskentelet elintarvikealalla tai opiskelet elintarvikealaa ammatillisessa oppilaitoksessa, SEL on sinunkin ammattiliittosi. Lue lisää liitosta.