Haluatko
liittyä jäseneksi?

Tutustu, mitä jäsenetuja saat ja liity nyt SEL:n jäseneksi. Se kannattaa aina.

Onko sinulla kysyttävää työehdoistasi?

Työpaikkasi luottamusmies neuvoo sinua tai voit soittaa liittoon.

Jäitkö työttömäksi tai lomautetuksi?

Katso ohjeet, miten haet ansiopäivärahaa työttömyyskassasta.

Työttömyyskassan puhelinpalvelu
09 4246 1210

Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin kello 8.30-15.30. Etuuskäsittelijämme vastaavat kysymyksiin tiistaisin ja torstaisin kello 9-11. Soittaminen maksaa operaattorisi veloittaman normaalin puhelinmaksun verran. Ansiopäivärahahakemusten käsittelyajat näet täältä.

Ajankohtaista

Vaikeaselkoinen on sana, joka tulee mieleen ehdotetusta pohjoismaisesta työnhakumallista. Miten työtön selviää velvoitteiden viidakosta, kysyy työvoimapoliittinen asiantuntijamme @Alli_Tie
https://t.co/ZzXraXkeeMSuomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on elintarvikealalla työskentelevien työntekijöiden, kotimaisen ruuan ja juoman tekijöiden, oma ammattiliitto ja etujen ajaja. Neuvottelemme kaikkien elintarvikealan työntekijöiden palkkojen ja muiden työehtojen vähimmäisehdot, koulutamme edunvalvontaan sekä tarjoamme jäsenetuja, kuten työsuhdeneuvonnan, oikeusavun ja työttömyysturvan. Luottamusmiehemme valvovat työpaikoilla jäsentemme etua. Jos työskentelet elintarvikealalla tai opiskelet elintarvikealaa ammatillisessa oppilaitoksessa, SEL on sinunkin ammattiliittosi. Lue lisää liitosta.