Erkki Rantamaa SEL:n uudeksi sopimuspäälliköksi

29.11.2012

Erkki Rantamaa siirtyy Länsi-Suomen aluesihteerin tehtävästä SEL:n sopimuspäälliköksi.

Suomen Elintarviketyöläisten Liiton hallitus on tänään valinnut liiton sopimuspäälliköksi ja sopimusosaston esimieheksi Erkki Rantamaan. Rantamaa on toiminut vuodesta 2005 SEL:n Länsi-Suomen aluesihteerinä.

Sopimuspäällikön tehtävässä Rantamaa aloittaa 3.12.2012.

Ennen siirtymistään liiton palvelukseen auralainen Rantamaa, 46, työskenteli HK Ruokatalossa Forssan tuotantolaitoksen päätoimisena pääluottamusmiehenä ja sitä ennen lihanleikkaajana.

- Sopimuspäällikön tehtävä antaa hyvän mahdollisuuden vaikuttaa elintarviketyöläisten työolojen parantamiseen, työehtosopimusten kehittämiseen ja lainsäädännön muutosten huomioimiseen jäsenistön hyväksi. Nämä ovat haastavia, mutta samalla myös motivoivia asioita. Haluan kiittää luottamuksesta ja korostaa, että tätä työtä tehdään yhdessä. Ensi vuonna päätämme porukalla, millä tavoitteilla lähdemme seuraavalle työehtosopimusneuvottelukierrokselle, Erkki Rantamaa sanoo.

 

Sopimusosaston nykyinen esimies, sopimussihteeri Tom Sundberg tulee jäämään eläkkeelle ennen seuraavaa työehtosopimusneuvottelukierrosta, joka käydään vuonna 2014.

Liittohallitus päätti, että Länsi-Suomen aluesihteerin tehtävä laitetaan avoimeen hakuun. Uusi aluesihteeri valitaan tammikuussa, ja hän aloittaa työssään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.