Haluatko
liittyä jäseneksi?

Tutustu, mitä jäsenetuja saat ja liity nyt SEL:n jäseneksi. Se kannattaa aina.

Onko sinulla kysyttävää työehdoistasi?

Työpaikkasi luottamusmies neuvoo sinua tai voit soittaa liittoon.

Jäitkö työttömäksi tai lomautetuksi?

Katso ohjeet, miten haet ansiopäivärahaa työttömyyskassasta.

Työttömyyskassan puhelinpalvelu
09 4246 1210

Palvelemme sinua maanantaista torstaihin kello 8.30–15.30 ja perjantaisin kello 8.30–15. Etuuskäsittelijämme vastaavat tiistaisin ja torstaisin kello 9–11. Soittaminen maksaa operaattorisi veloittaman normaalin puhelinmaksun verran. Katso ansiopäivärahahakemusten käsittelyajat.

Ajankohtaista

”Olen kysynyt, miltä tuntuisi lähteä neuvottelemaan itselleen esimerkiksi #lomaraha’a. Se on saanut ihmiset ymmärtämään, mikä tessin merkitys on, varsinkin kun #paikallinensopiminen on usein aika haastavaa. #Tes luo työpaikalle ne raamit, joihin me voimme viime kädessä turvata.”

Olemme valmiita @duunarit liittojen yhteistyöhön, jotta kaikille aloille saadaan sovittua tolkulliset #työehtosopimukset ja #palkankorotukset tänä poikkeuksellisena kriisiaikana, jolloin Euroopassa soditaan, energian hinta on korkea ja inflaatio laukkaa.
https://t.co/62bIoGladb


Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on elintarvikealalla työskentelevien työntekijöiden, kotimaisen ruuan ja juoman tekijöiden, oma ammattiliitto ja etujen ajaja. Neuvottelemme kaikkien elintarvikealan työntekijöiden palkkojen ja muiden työehtojen vähimmäisehdot, koulutamme edunvalvontaan sekä tarjoamme jäsenetuja, kuten työsuhdeneuvonnan, oikeusavun ja työttömyysturvan. Luottamusmiehemme valvovat työpaikoilla jäsentemme etua. Jos työskentelet elintarvikealalla tai opiskelet elintarvikealaa ammatillisessa oppilaitoksessa, SEL on sinunkin ammattiliittosi. Lue lisää liitosta.