Uutisia muualta

Pro Kalan toukokuussa teettämän tkuluttajatutkimuksen mukaan suomalaisten tahtot (6.6.2017 10:48)
suomalaisessa ruokapöydässä. Suomalaisista 95 prosenttia syö kalaa ja 90 prosentin mielestä kala kuuluu suomalaiseen ruokapöytään. Yleisesti ottaen suomalaisten keskuudessa tahtotila kalansyöntiin on korkealla, jopa 75 prosenttia suomalaisista haluaa syödä kalaa nykyistä
Maaseutu Lapissa uudessa vireessä (18.4.2017 09:15)
Lähiruokaa haluavat turistit auttavat pohjoisen maaseutuyrittäjää Viime vuodet eivät ole olleet taloudellisesti helppoja lähiruokayrityksille, kertoo Luonnonvarakeskuksen (Luke) tuore kyselytutkimus. Yrittäjät näkevät kuitenkin valoa tulevaisuudessa. Lisäinvestointeja
Lähiruoan suosio kasvaa, arvioivat kauppias Jarmo Rönkä ja Prisman johtaja Jari Antikainen (14.4.2017 10:30)
lähiruokatuotetta. Röngän filosofia on, että kaikkea mahdollista lähellä — eli noin 100 kilometrin säteellä — tuotettua kokeillaan. — Silloin tiedetään, mikä käy kaupaksi. Hinta on olennainen tekijä myös lähiruoassa, sanoo Rönkä. Prisma edellyttää lähiruoan tuottajalta jatkuvaa

Ehdokkaalle

Tallenna kuva ensin koneellesi ja jaa sitten somessa.

Tallenna kuva ensin koneellesi ja jaa sitten somessa.

Tulosta kuva ja ota siitä ja itsestäsi kuva, jonka jaat somessa.

Äänestäjälle