Kesäpaikat


SEL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden mökkilomailla jäsenetuhintaan liiton omissa kesäpaikoissa Koivikkorannassa Kangasniemellä ja Raitarannassa Puolangalla. Lomapaikat on tarkoitettu SEL:n jäsenille ja heidän perheilleen. Myös ammattiosastoilla on mahdollisuus varata kesäpaikkoja käyttöönsä.

Huomioithan varausta tehdessäsi, että:

  • Lomapaikat on tarkoitettu SEL:n jäsenille perheineen. Varaudu esittämään jäsenkorttisi.
  • Varaajan tulee ilmoittaa henkilötunnus ja hän saa varausnumeron, joka on ilmoitettava mökkivuokraa tai vaunupaikkaa maksettaessa. Lomailijan on maksettava mökkivuokra etukäteen. Lomavarauksen peruuttamisesta on ilmoitettava erikseen.
  • Asuntovaunualueella olevista asuntovaunuista on aina maksettava paikkamaksu, vaikka omistaja ei itse olisikaan paikalla.
  • Ryhmävaraukset tehdään ammattiosaston nimissä. Varauksen yhteydessä on ilmoitettava ryhmän koko, saapumisaika, ryhmän vastaavan nimi ja vuokrattavien mökkien lukumäärä.
     
  • Ryhmävarauksista on mökkien osalta suoritettava ennakkoon varausmaksuna puolet heti varauksen jälkeen. Tällöin varaus on lomapaikkaa sitova. Mikäli tilaaja peruu varauksen, on se tehtävä kuukautta ennen aiottua vierailua. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta varausmaksu jää lomapaikalle.
  • Kesäpaikat voidaan sulkea ennen ilmoitettua sulkemisaikaa, jos ennakkovarauksia ei ole tullut elokuun loppuun mennessä.

​Lisätietoja ja palaute: www.selry.fi/kesapaikat tai kesapaikat@selry.fi

 

SEL:n Kesäpaikat: Koivikkoranta ja Raitaranta

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta tai kysyä SEL:n kesäpaikoista. Huomioithan, että varaukset ja peruutuspaikkatiedustelut tehdään puhelimitse.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.