Liiton kesäpaikat

KOIVIKKORANNAN VARAUKSET

Varaa mökki tai asuntovaunu- ja autopaikka Koivikkorannasta!
Varaukset: p. 040 722 1182, arkisin klo 9-11.30 ja 12.30-15.30.

RAITARANNAN VARAUKSET

Varaa mökki tai asuntovaunu- ja autopaikka Raitarannasta!
Varaukset Oulun aluetoimistosta numerosta 020 774 0773.

Kesäpaikat

Koivikkorannan pihapiiri
Järvimaisemaa Koivikkorannasta
Koivikkorannan mökki
Raitaranta

SEL:n kesäpaikat kutsuvat jäseniä lomailemaan

SEL tarjoaa jäsenilleen monipuoliset lomailumahdollisuudet liiton omissa kesäpaikoissa Koivikkorannassa Kangasniemellä ja Raitarannassa Puolangalla. Lomapaikat on tarkoitettu jäsenille ja heidän perheilleen. Myös ammattiosastoilla on mahdollisuus varata kesäpaikkoja käyttöönsä.

 

LOMAPAIKKOJA VARATTAESSA

  • Lomapaikat on tarkoitettu SEL:n jäsenille perheineen. Varaudu esittämään jäsenkorttisi.
  • Varaajan tulee ilmoittaa henkilötunnus ja hän saa varausnumeron, joka on ilmoitettava mökkivuokraa/vaunupaikkaa maksettaessa. Lomailijan on maksettava mökkivuokra etukäteen. Lomavarauksen peruuttamisesta on ilmoitettava erikseen.
  • Asuntovaunualueella pidettävistä asuntovaunuista on aina maksettava paikkamaksu, vaikkei omistaja itse olekaan paikalla.
  • Ryhmävaraukset tehdään ammattiosaston nimissä. Varauksen yhteydessä on ilmoitettava ryhmän koko, saapumisaika, ryhmän vastaavan nimi ja vuokrattavien mökkien lukumäärä.
  •  
  • Ryhmävarauksista on mökkien osalta suoritettava ennakkovarausmaksuna puolet heti varauksen jälkeen. Tällöin varaus on lomapaikkaa sitova. Mikäli tilaaja peruu varauksen, on se tehtävä kuukautta ennen aiottua vierailua. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta varausmaksu jää lomapaikalle.
  • Kesäpaikat voidaan sulkea ennen ilmoitettua aukioloaikaakin, jos ennakkovarauksia ei ole tullut elokuun loppuun mennessä.

​Lisätietoja ja palaute: www.selry.fi/kesapaikat tai kesapaikat@selry.fi