« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Jäsenyys » Jäsenmaksu

Jäsenmaksu

SEL:n jäsenmaksu on 1,6 % bruttopalkastasi ja se sisältää myös Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassan jäsenmaksun.

Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen, mikä tarkoittaa, että kun vuoden aikana maksamasi jäsenmaksut on huomioitu lopullisessa verotuksessasi, maksat jäsenyydestäsi lopulta vähemmän kuin kuukausittain maksamasi summan.

Jäsenmaksu maksetaan kaikesta ennakonpidätyksen alaisesta palkkatulosta (palkkasumma ennen verojen ennakonpidätyksen ja muiden maksujen vähentämistä).

Jäsenmaksun laskukaava: Kerro bruttopalkkasi 0,016:lla, niin saat jäsenmaksusi euroissa.

Helpoin tapa maksaa liiton jäsenmaksu on antaa työnantajan periä jäsenmaksusi suoraan palkastasi, jolloin työnantaja myös tilittää jäsenmaksun liittoon.

Toinen tapa maksaa liiton jäsenmaksu on laskea ja maksaa jäsenmaksu itse. Jos maksat jäsenmaksun itse, saat liitosta viitenumerot, joilla maksat kuukausittain jäsenmaksusi. Viitenumerot voit tilata omasta aluetoimistostasi, p. 09 4246 1230.

Tarkista, oletko oikeutettu jäsenmaksuvapautukseen?

Jäsenmaksun perintäsopimus

Jos haluat, että työnantajasi perii jäsenmaksun suoraan palkastasi ja tilittää sen liitolle, täytä alla oleva jäsenmaksun perintäsopimus omalta osaltasi ja toimita se työnantajallesi täytettäväksi. Perintäsopimusta tulostetaan ja allekirjoitetaan kaksi kappaletta. Toinen kappale jää työnantajallesi ja toinen lähetetään liittoon osoitteella:

SEL/Jäsenrekisteri
Asemamiehenkatu 2, 8. krs
00520 Helsinki


22.9.2019 klo 19:38:26