Tes-neuvottelukunta ja alakohtaiset tes-jaostot nimetty

20.8.2020

SEL on aloittanut valmistautumisen neuvotteluihin uusista elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimuksista. Nykyiset elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimukset ovat voimassa 31.1.2021 asti. SEL:n liittohallitus nimesi tänään uuden SEL:n tes-neuvottelukunnan ja sopimusalakohtaisten tes-jaostojen jäsenet.

Tes-neuvottelukunnan tehtävä on käydä työehtosopimusneuvottelut työnantajaliiton neuvottelijoiden kanssa.

Tes-neuvottelukunnan jäseniksi nimettiin SEL:n puheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen, liittosihteeri Henri Lindholm, sopimuspäällikkö Erkki Rantamaa, palkkasihteeri Ari Huuki sekä luottamushenkilöt Juha-Pekka Hölkki (leipomoala), Tommi Stenberg (liha-ala), Toni Rajavaara (meijeriala), Maarit Lähteenmäki (teollisuusala) ja Ville Sipilä (teollisuusala).

Sopimusalakohtaisten tes-jaostojen tehtävänä on käsitellä ammattiosastojen tekemät tes-aloitteet sekä valmistella ne tes-neuvottelukunnan käsiteltäväksi.

Tes-jaostojen jäseniksi nimettiin:

Leipomoalan tes-jaosto:

Juha-Pekka Hölkki, puheenjohtaja
Tomi Koskinen
Elisa Lehtinen
Maiju Ollinen
Eero Partanen
Pekka Raitakari
Päivi Salminen
Hannu Siira
Maarit Stålnacke-Inkala
Timo Vainio

Liha-alan tes-jaosto:

Tommi Stenberg, puheenjohtaja
Juha Katajamaa
Petri Koivisto
Asko Peltola
Harri Puhakka
Kari Riikonen
Ari Saarimaa
Irmeli Taskinen
Helena Törmä
Tuomas Vaittinen
Ville Vatka

Meijerialan tes-jaosto:

Toni Rajavaara, puheenjohtaja
Harri Lantto
Pasi Mäkinen
Susanna Saari
Asko Tuominen
Martti Virtanen
Ari Ylinen

Teollisuus- ja panimoalan tes-jaosto:

Maarit Lähteenmäki, puheenjohtaja
Ville Sipilä, puheenjohtaja
Kyösti Grefve
Juha Ekman
Vesa Jalonen
Pia Koski
Toni Lahtelin
Jarno Leinonen
Jenna Markkanen
Jari Siro
Mikael Summe


Työehtosopimusneuvotteluihin valmistautumista ja myöhemmin neuvotteluiden etenemistä voi seurata SEL:n verkkosivuilla osoitteessa: www.selry.fi/tes.